Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Dacia Jogger, 7 koltuklu aile otomobili tanıtıldı


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,244
Tepkime puanı
259
Dacia uygun fiyatlı ve kullanışlı otomobilleri kullanıcılara sunmak adına 2022 Dacia Jogger modelini resmi olarak tanıttı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım. Yeni Sandero modelinden ve Bigster SUV konseptinden esinlenen Jogger modeli CMF-B platformu üzerine inşa ediliyor. Bununla birlikte model Sandero modelinden 300 milimetre daha uzun bir dingil mesafesine sahip.

2022 Dacia Jogger Boyutları​

2022 Dacia Jogger, 7 koltuklu aile otomobili tanıtıldı
İlk olarak model 4547 milimetre uzunluğa, 200 milimetre yüksekliğe sahip. Bununla birlikte modelin dingil mesafesi 2889 milimetre uzunluğunda. Model Dokker, Lodgy ve Logan MCV modellerinin yerini almak üzere tasarlandı. Koltukları ile birlikte model iç yaşam alanında oldukça esnek bir kurulumu kullanıcılara sunabiliyor.

Ayrıca üç sıra koltuktan oluşan model 60:40 oranında bölünen üç sıralı koltuk yerleşimine sahip. Üçüncü sıra koltukların açık halde kullanılması halinde model kullanıcılara 160 litrelik bir bagaj hacmi sunabiliyor. Bununla birlikte koltukların kullanılmaması halinde ise bu alan 708 litreye yükselebiliyor.

2022 Dacia Jogger, 7 koltuklu aile otomobili tanıtıldı

İç yaşam alanıİç tarafa baktığımız vakit bizleri; 4 hoparlörlü, 8″ boyutunda dokunmatik bir bilgi-eğlence sistemi bizleri bekliyor. Bununla birlikte kullanıcılar modele; kablosuz Android Auto ve Apple CarPlay desteğine sahip altı hoparlörlü Media Nav sistemiyle de sahip olabilecek.

2022 Dacia Jogger Teknik özellikleri​

Yeni Sandero, Sandero Stepway ve Logan modelleri gibi Jogger modeli de yalnızca benzinli ve LPG’li motorlar ile kullanıcılara sunulacak. Modelin şimdilik dizel bir motor seçeneğine sahip olup olmayacağına dair herhangi bir bilgi mevcut değil.

2022 Dacia Jogger, 7 koltuklu aile otomobili tanıtıldı

Kullanıcılar modele 1.0 litrelik TCe motor ile ulaşabilecek. Bu motor ile birlikte model 100 beygir güce, 200Nm tork değerine sahip. Ayrıca model bu gücünü ise yola 6 vitesli manuel şanzıman aracılığıyla aktarıyor. İkinci olarak ise model ECO-G isimli LPG’li ünite ile kullanıcılara sunuluyor.

Bu ünite, aynı benzinli motor ile eşleştirilse dahi yakıt tüketimi tarafında daha avantajlı. Model bu seçenek ile 100 kilometrede 7.6 litrelik yakıt tüketimine sahip. Ayrıca model 40 litrelik LPG ve 50 litrelik benzin deposu ile birlikte totalde 1000 kilometrelik yolu tek dolumla alabilecek kapasitede. Son olarak 2022 Dacia Jogger modelinin fiyatı ile ilgili herhangi bir bilgi mevcut değil. Fakat fiyat bilgisinin de yakın zamanda paylaşılması bekleniyor.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,450
Mesajlar
5,031
Kullanıcılar
9,815
Son üye
Çebi1461
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst