Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Mercedes-Benz EQS Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,244
Tepkime puanı
259
2022 Mercedes-Benz EQS özellikleri ve fiyatı belli oldu. Aynı zamanda araç gece trafiğinde de kameralara yakalandı, görüntüler YouTube'da. Mercedes'in son derece ümitli olduğu yeni segmenti EQS hakkında bilgiler gelmeye devam etmekte. Hatırlarsanız EQS segmentinden daha öncesinde de sizlere bahsetmiştik.

Mercedes'in en premium özelliklere sahip olacak olan aracı hakkında da yeni bilgiler yayınlandı. Otomobilin gece görünümü kameralara yansıdı. EQS tasarımı hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler ilgili videoya göz atabilir.

2022 Mercedes-Benz EQS Özellikleri ve Fiyatı​

Serinin iki farklı versiyonla piyasaya sürülmesi planlanmakta. İlk model olacak olan EQS 450+ arkaya monte edilen tek elektrikli motorla çalışacak, ikinci model EQS 580 ise iki elektrikli motorla birlikte. Bunun yanı sıra ilk model 329 beygir güç, 550 Nm tork değerine sahip.

İkinci model ise 516 beygir güç ve 828 Nm tork değerine sahip. Aynı zamanda aracın her iki modelinde de 108.7 kWh değerinde pil takımı mevcut olmakta. Otomobillerin kilometre değerleri hakkında net bir açıklama yapılmadı. Fakat bu konunun da yakın bir zaman içerisinde netleştirilmesi bekleniyor.

Zira iki otomobilin de alıcı oranı gerçekten çok fazla. Otomobiller premium segmentte direkt olarak Tesla'nın rakibi olacaklar. Aynı zamanda ilgili zaman zarfına kadar farklı marakların da elektrikli premium araç çıkartma olasılıkları mevcut.
2022 Mercedes-Benz EQS Özellikleri ve Fiyatı

2022 Mercedes-Benz EQS Fiyatı​

Başlangıç modeli olan EQS 450+ 100.000 dolar değerinde fiyatlandırma almakta. Bu oranın premium bir araç için bir üst seviye olduğunu söylememiz gerek. İkinci model EQS 580 ise 150.000 dolar değerinde fiyatlandırılmakta. İki otomobilin de motor, beygir ve benzeri güçlerinden farklı olarak teknolojilerinde de işlevsellik değişkenleri olacak.

Ancak Mercedes bu değişkenler hakkında net bir açıklama yapmadı. Mercedes, EQS serisi ile birlikte yeni bir tarihi başlatmak niyetinde. Uzunca süredir elektrikli otomobil pazarına sadece ufak dokunuşlarla giren dev otomobil markası artık sadece elektrikli araçlara odaklanmak istiyor.

Halihazırda bütün firmalar da stratejilerini buna göre ilerletmekte. Bu bağlamda EQS serisine ait olan ucuz fiyatlı ürünler de görmemiz kısa vadede mümkün. 2022 Mercedes-Benz EQS özellikleri ve fiyatı şimdilik bu şekildeydi. Daha fazlası için bizi takipte kalmayı unutmayın, gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,450
Mesajlar
5,031
Kullanıcılar
9,815
Son üye
Çebi1461
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst