Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Dacia Bigster tasarımı bu şekilde olacak!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2022 Dacia Bigster tasarımı hakkında detaylar neler, motor seçenekleri neler? Dacia Bigster Fiyatı ne kadar? Tanıtımı ne zaman gerçekleşecek? Tüm bu detayları bu yazımızda sizlere sunacağız. Bu gün sizlere 2022 Dacia Bigster tasarımı hakkında gelen bilgileri paylaşacağız.

Duster ve Sandero çarpışma testinde ki başarısızlıklarından sonra imaj değiştirecek olan Dacia Bigster modeli için ortaya yeni bilgiler çıktı. Bu gün haberimizin konusu 2022 yılında yenilenme olacak ve bu model için paylaşılan detayları sizlere sunacağız.

2022 Dacia Bigster için beklenen detaylar ise Duster ve Sandero modellerine nazaran farklı ve yenilikçi şeyler olacağı düşünülüyor. Modern ve estetik görüntüye sahip olacağı düşünülen model için bilinenler şu şekildedir. Araç yenilenen logo ile gelecek. Duster ve Sandero Stepway dan çok farklı tasarıma sahip olacak.

Güvenlik testinden başarısız olan Sandero örneğini yaşamamak için bu model daha dayanıklı ve başarılı olacak. Yenilenmiş bir logo tasarımı ilk kez bu araçta yer alacak. Ayrıca aracın arka tasarımında stoplar da yatay yer alan Y harfli ışıklandırma yer alacak.
2022 Dacia Bigster tasarımı bu şekilde olacak!

2022 Dacia Bigster Motor Seçenekleri neler?​

Arkadan araç Volvo SUV modellerinin arka görüntüsünü andıran bir tasarımı olduğu görülüyor. 2022 Dacia Bigster tasarımı için yenilikçi detay deme sebebimiz, hem ön hem de arka tasarımı gayet etkileyici olduğu içindi. Araç için ise Renault 1.3 TCe benzinli motorun, ve 1.0 TCe motorun, 1.5 dCi dizel motorun olacağı söyleniyor.

128 Beygirlik ve 140 beygirlik olarak piyasaya çıkacak olan modeller için detaylar bu şekilde biliniyor. Ayrıca 2022 Dacia Bigster için elektrikli motor seçeneğinin de olacağı söyleniyor. Fakat bunun için henüz net bir bilgi kaynağı bulunmuyor. Bize gelen bilgilerde 3 adet motor seçeneğinin olacağı bizlerle paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Modelin tanıtımı ise 2022 başlarında olacağı düşünülüyor. Çünkü mart ayında Renault ve Dacia plazalarda yerini alacağı iddia edildi. Fakat tanıtım hakkında net bir tarih henüz açıklanmadı. Dacia Bigster fiyat bilgisi de bulunmuyor. Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Dacia Bigster modeli yazımızın sosyal platformlarda paylaşabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,050
Kullanıcılar
9,989
Son üye
Kasım yanık
Üst