Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Fiat Toro Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,244
Tepkime puanı
259
2021 Fiat Toro özellikleri ve fiyatı ile beraber tanıtıldı. Yeni otomobil yurt dışında ve globalde bir hayli tutulacak gibi duruyor. Fiat'ın 2021 model Toro'su ilgili markanın pickup segmentine bağlı otomobilleri adına son derece önemli bir model. Zira, her ne kadar ülkemizde olmasa da, yurt dışında bu serinin son derece popüler olduğunu söylemek mümkün.

Halihazırda yurt dışındaki birçok pickup sever de ilgili modeli öne çıkartmakta. Yaklaşık 3-5 yıldır popülerliğini istikrarlı bir şekilde devam ettiren seri, ilgiyi üzerinde tutmaya devam etmek adına yeniliğe gidiyor.

2021 Fiat Toro Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı!​

Bu yenilikle beraber araç temel amacını kaybetmemiş vaziyette. Gerek görünümü ve gerekse kullanımıyla Toro hâlâ tam manasıyla bir pickup. Ancak yeniliklerle bu pickup daha da göz alıcı olmayı başarmış. Yenilenen kasa yapısı, makyaj çalışması ve motoruyla Toro dikkat çekiyor. Özellikle motor kısmındaki yenilikler gerçekten can alıcı konumda.

2021 Fiat Toro Özellikleri​

Ön kısmında yeni logo yapısı kullanılan otomobil yeni ızgara yapısıyla beraber geliyor. Aynı zamanda Full LED farların da araç yapısında bulunduğunu belirtelim. Aracın dikkat çekici özelliğini genel hatları da korumakta.

Genel manada yapılan makyaj çalışmalarıyla otomobil çok daha heybetli bir görünüme kavuşmuş. Halbuki otomobilin genel boyutunda pek bir değişiklik bulunmuyor.
2021 Fiat Toro özellikleri
Aracın içerisindeki değişim dış tarafındakine göre çok daha büyük. Orta kısımda büyük bir multimedya sistemi oluşturulmuş durumda. Fakat klime kontrol sistemi dijitale monte edilmemiş. Multimedya ekranı için en fazla 10.1 inç, sürücü ekranı için ise 7 inç boyutu seçilebilmekte.

Motor Seçenekleri​

Otomobilin bünyesinde tamı tamına 1.3 litrelik yeni turbo motor mevcut. 2021 Fiat Toro özellikleri arasında motor en dikkat çekici konum. 185 beygir gücünde olan motor 270-280 Nm aralığında tork üretmekte.

Aynı zamanda otomobilde 2L bir dizel motor seçeneği de mevcut olacak. 4x4 seçeneği ile sunulması beklenen bu motor 170 beygir gücünde olacak ve 350 Nm tork üretecek. Şanzıman seçimleri hususunda da 6 ileri ya da 4x4 için 9 ileri seçenekleri söz konusu. 2021 Fiat Toro özellikleri ile fiyatı da açıklandı. Aracın yurt dışı fiyatı 21 bin dolar olacak. Fakat otomobilin ülkemizde satışta olmadığını belirtelim.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,450
Mesajlar
5,031
Kullanıcılar
9,814
Son üye
Bolu tahsin erdoğan
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst