Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Kia K9 Motor Seçenekleri ve Fiyatı


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
Bu gün Kia'nın vazgeçmediği modellerden olan yeni 2022 Kia K9 Motor Seçenekleri ve Fiyatı hakkında detaylar sizlere paylaşacağız. Koreli üretici Kia'nın sevilen modeli K9 için detaylar bu yazımızda yer almaktadır.

2022 Kia K9 Hakkında Genel bilgiler​

Değişen logo dan nasibini alan modeller içerisinde yer alan K9 modeli hakkında sizlere genel bilgiler vereceğiz. Otomobil dünyasında Koreli üretici Kia logo değiştiren markalar arasında yerini almıştı.

Değişen logodan sonra az sayıda model tanıtan Kia yakın zamanda 2022 Kia K9 modelini tanıtacak. Bizde bilinen ve merak edilen tüm detayları sizlere sunacağız. Eski görünümünden farklı bir görünüme sahip olan Kia K9 için perdeler kalktı. Altında eskisinden farklı bir model göründü. Aracın ön kısmından başlayarak inceleyelim.
2022 Kia K9 Motor Seçenekleri ve Fiyatı

K9 modelinin ön kısmı balık ağzından esinlenerek yapıldığı söyleniyor. Izgaralar eski modele göre hayli büyütülmüş ve daha modern bir tasarım yapılmış. Izgara yanları ise krom çerçeve ile dönülerek ağır bir imaj verilmiş. Plakalık hemen o çerçeve altından başlayarak aşağı doğru sarkıtılarak derinlik katılmış.

Farlar ve tampon kısmı ise kendine has tarzda dizayn edilmiş. Zaten logo detayını da anlamayan yoktur heralde. Araçta markanın yenilenen logosu kullanılmış. Ayrıca tamponda da krom çizgiler ve hatlar sert bir araç imajı yansıtmış. Geçelim markanın arka görüntüsüne..
2022 Kia K9 Motor Seçenekleri ve Fiyatı

Öncelikle 2022 Kia K9 modeli arkadan da şık ama karışık görünmektedir. Yoğun bir şekilde çizgisel hatlar yer almakta ve krom çizgi detayları aracın arkasını boğmuş durumdadır. Aracın logo kısmı burada da yenilenmiş ve ağır boğuk bir görünüm elde etmiştir.

Stop lambaları tasarımı hoş görünse de aracın arka kısmı pek de hoşumuza gitmemiştir. İnce çizgi detayları aracın arka kısmında anti sempatik bir görüntü ortaya çıkarmıştır. Aracın içi hakkında bilgiler bulunmamaktadır.

2022 Kia K9 Motor Seçenekleri ve Fiyatı​

Kia'nın bu modeli hakkında henüz motor seçenekleri ve fiyat bilgisi bulunmamaktadır. O yüzden yapılan ilk açıklamada yazımızı günceleyeceğiz. Henüz resmi açıklama ve haber bulunmamaktadır. İlk fırsatta sizlere Kia K9 Motor seçenekleri neler? Yeni Kia K9 fiyatı ne kadar? Bu detayları sunacağız. Henüz resmi kaynaklar bulunmaktadır.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,842
Son üye
Mehmet Özdemirr
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst