Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 KIA K8 yeni tarzıyla tanıtıldı! Yeni Tarz ve Logo


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2022 KIA K8 yeni tarzıyla tanıtıldı! Güney Kore otomobil üreticisi Yeni Tarz ve Logo ile tanıtılan Kia K8 detaylarıyla birlikte yazımızdadır. KIA K8 özellikleri ve detayları için yazımızı okumaya devam ediniz. Mart ayının başında süslü kabini göstermeden önce Kia, tamamen yeni K8'in dış görüntülerini ortaya çıkararak Cadenza / K7'yi resmen emekli ettiğinde bir aydan biraz daha uzun bir süre önceydi .

Günümüze hızla ilerlersek, sedan artık 5.015 milimetre (197.4 inç) uzunluğa sahip olduğu için nihayet daha büyük bir otomobilin teknik özelliklerine sahip olduk. Yukarıdan aşağıya doğru, amiral gemisi K8, Cadenza'nın 3.3 litrelik V6'sına kıyasla 296 beygir (221 kilovat) veya ekstra altı midilli üreten 3.5 litrelik bir V6 benzinli motorla çalışıyor .

Tork da şu anda 265 pound-feet (359 Newton-metre) veya 12 lb-ft (16 Nm) feshedilmiş sedandan daha fazla. Beygir gücü ve tork artışı marjinal olsa da, daha önemli bir yenilik, bu üst kademe varyant için dört tekerlekten çekiş sisteminin eklenmesidir.
2022 KIA K8 yeni tarzıyla tanıtıldı
İlginç bir şekilde, Kia, sıvı propan enjeksiyonlu (LPI) 3.5 litrelik motoru doğrudan benzin enjeksiyonu (GDI) ile birlikte satacak, bu durumda altı silindirli ünite 237 beygir gücü (177 kW) ve 232 lb daha düşük bir çıkışla derecelendirilmiştir. -ft (314 Nm). Şu an için bir dizel hakkında hiçbir bilgi yok, bu da CRDi ile çalışan bir 2022 KIA K8 olmayacağının bir işareti olabilir.

Orta seviye K8, 195 hp (145 kW) üreten daha küçük dört silindirli, 2,5 litrelik bir güç aktarım sistemine ve 183 lb-ft (248 Nm) maksimum torka dayanacak. Hem 3.5 hem de 2.5 motorlar sekiz ileri otomatik şanzımana bağlanacak. 1.6 litrelik bir motorla temel bir varyant da planlanıyor ve önümüzdeki aylarda gelmesi planlanıyor.

Yağlı bitlerin ötesinde, Kia, Cadenza'nın yerini alan büyük sedanın, daha güçlü ses yalıtıcı malzemeler sayesinde gürültü, titreşim ve sertlik (NVH) seviyelerini azaltırken bir MacPherson gergi kolu ön ve çok bağlantılı arka süspansiyon kullandığını söylüyor. Örneğin, Güney Koreli marka "istenmeyen sesleri önemli ölçüde azaltıyor" dediği kapılar için üçlü bir sızdırmazlık çözümüne dikkat çekiyor.
2022 KIA K8 yeni tarzıyla tanıtıldı
Sadece dış mekan eski Cadenza'dan çok uzak değil, aynı zamanda kabinde daha önce mevcut olmayan bir sofistike havası var. Gözümüze çarpan özelliklerden biri, sürücü koltuğu için "akıllı destek" işlevidir. Spor modu açıldığında veya 2022 KIA K8 81 mil / saate ulaştığında otomatik olarak etkinleştirilir.

Yaptığı şey, koltuğun kalça bölgesinin yüksekliğini düşürmenin yanı sıra yan desteklere olan desteği güçlendirmektir. Güzellikler listesi, havalandırmalı koltuklar ve 12 inçlik bir baş üstü ekrandan Kia'nın ilk Meridian ses sistemine (14 hoparlörlü) ve bir çift 12 inç dijital ekrana kadar her şeyi içerdiği için oldukça geniştir. Navigasyon tabanlı uyarlanabilir hız sabitleyici ve çevre görüş kamerası sistemi de paketin bir parçasıdır.

Kia, küresel pazarlara ulaşmadan önce Güney Kore'de yeni K8'i önümüzdeki ay satışa çıkaracak. Yenilenen lüks sedan, daha büyük K900'ün de baltalandığı ABD'de şimdilik zaten reddedilmiş durumda. Rio, Forte ve K5 sedanların üzerinde konumlandırılan sportif Stinger, eyalet tarafında hala mevcut ve son zamanlarda 2022 model yılı için daha fazla güçle bir tutuş ve tutuş verildi.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,837
Son üye
erdal ercan
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst