Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Volkswagen Transporter T7 Görüntüleri Geldi!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
Bu gün haberimizin detayında 2021 Volkswagen Transporter T7 Görüntüleri Geldi! bu konuyu ele aldık. Ortaya çıkan bir kaç görsel T7 için ortaya çıkan görsel olduğu iddia edildi. Şimdi gelelim bu haberin detaylarına.

2021 Volkswagen Transporter T7 görüntüsü ortalığı karıştırdı!​

Ülkemizde sevilen ve tutulan bir model olan panelvan olarak üretimi yapılan Volkswagen 'in bu modeli için 2021 yılında T7 serisi geliyor. Bu bizim de sizlerle paylaşacağımız resimler bu modele ait olan resimlerdir.
2021 Volkswagen Transporter T7 Görüntüleri Geldi!
Ticari sınıf içerisinde çok sevilen model olan transporter için çıkan bu görsel sizleri de sevindirecek görünüyor. Çünkü bu transporter modeli için hibrit seçeneği de olacak deniliyor. Çıkan resimlerde bunu desteklemektedir. Yani motor seçenekleri ise Hem Dizel hem de hibrit olacağı yönünde iddialar bulunuyor.

Motorlardan birisi 2.0 dizel seçenek olacak. Diğeri ise 1.4 TSI hibrit-benzin seçeneği olan motorun olması bekleniyor. Hibrit ise benzinli motorun yanı sıra elektrikli motor desteğinin olması olarak da açıklayabiliriz. Tork ve beygir kısmında ise her iki motorun da yaklaşık 245 Beygir güç ve 400 Tork olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bu rakamlar fazla tatmin edici görünse de tanıtımı gerçekleşene kadar herhangi bir şey demek mümkün görünmüyor. 2021 Volkswagen Transporter T7 fiyat konusuna gelecek olursak da henüz elimize ulaşmış bir fiyat aralığı bulunmuyor. Ticari sınıf içerisinde sevilen model olan transporter T7 için gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,856
Son üye
MURAT 18
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst