Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Honda Civic Özellikleri Bütün Ayrıntılarıyla Belli Oldu


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2022 Honda Civic özellikleri ile birlikte tanıtıldı. Yeni nesil Honda'nın özelliklerine gelin yakından göz atalım ve analiz edelim.

Honda'nın amiral gemi serilerinden bir tanesinin Civic olduğu çok aşikar. Civic modeller her ülkede ve her seride rağbet görmeye devam ediyor. Gerek Amerika, gerek Avrupa ve gerekse ülkemizde Civic'lerin sıklıkla kullanıldığını görmekteyiz. Zira Civic modeller gerek tasarımları, gerek paket özellikleri ve gerekse fiyatlarıyla genel manada ideal olmaktalar.

Serinin 2022 üyesinin de özellikleri artık tanıtıldı. Aracın tasarım kısmında uzunluk ve aks mesafesi bazında değişiklikler mevcut. Zira aracın uzunluğu 33 mm arttırılmış ve ayrıca aks mesafesi de 35 mm yükseltilmiş. Böylece aracın arka koltuklarda oturan yolcuları çok daha rahat etme şansına sahipler. Üstelik diz mesafesinin de daha da genişletildiğini belirtelim.

Bütün bunların yanı sıra kaput kısmında da genişlik mevcut. Aracın arka kaput kısmı artık daha geniş. Bunun için A sütunları da lokasyonu farklı bir alana kaydırılmakta. Böylece hem dengeli ve hem de hoş bir görüntü elde edilmekte. Aracın aynı zamanda malzeme kalitesi açısından da kuvvetlendiğini belirtmekte yarar var. Yeni nesil 2022 Honda Civic özellikleri arasında en çok dikkat çeken hususlardan bir tanesi de malzeme yapısı. Çünkü araç artık 46 kg kadar daha ağır.
2022 Honda Civic özellikleri

2022 Honda Civic Özellikleri​

Otomobilin içerisinde 10 adet hava yastığı bulunmakta. Aynı zamanda 7 inç ve 9 inç olmak üzere konsol seçenekleri de mevcut. Dijital gösterge kısmı ise 10.2 inç boyutunda. 8 sonra sensör ile çalışan araç artık park ve fren durumlarında daha da aktif. 2021 Honda Civic motor 2.0 litre 4 silindir 158 beygir bir güçle gelecek.

Bu motorun 187 Nm tork ürettiğini de belirtelim. Aynı amanda ikinci motor seçeneğinde de 1.5 litre beslemeli motor mevcut. İkinci motorda 180 beygir güç ve 240 Nm tork mevcut. Otomobilin çıkış fiyatı henüz daha açıklanmadı, gerek yurt dışı ve gerekse Türkiye fiyatları hakkında herhangi bir bilgi söz konusu değil. Lakin aracın yaz ayı içerisinde satışa çıkacağı söylenmekte.

2022 Honda Civic özellikleri bu şekilde, araç fiyatı hakkında bilgi aldığımız zaman da sizleri haberdar edeceğiz. 2022 Honda Civic Türkiye çıkış tarihi ise Ekim 2021 ya da Kasım 2021 olarak tahmin ediliyor.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,837
Son üye
erdal ercan
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst