Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Skoda Fabia Ne Zaman Tanıtılacak?


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2021 Skoda Fabia Ne Zaman Tanıtılacak? Ne zaman satışa çıkacak? Yeni Skoda Fabia Ne Zaman Gün yüzüne çıkacak Bu soruların detaylarını sizlere sunduk. Gelin hep birlikte yazımızı inceleyelim. Yazımıza geçmeden önce tanıtılacağı gün hakkında bilgi elimize ulaştı. Bizde sizlere yazı halinde açıklayacağız. Skoda, eski modelden "önemli ölçüde daha büyük" ve "daha etkileyici" olacak yeni dördüncü nesil Fabia'nın 4 Mayıs akşamı tanıtılacağını doğruladı.
2021 Skoda Fabia Ne Zaman Tanıtılacak
Yeni nesil süper mini, Volkswagen Grubu'nun mevcut Seat Ibiza ve Volkswagen Polo için de kullanılan MQB-A0 platformunu temel alan ilk Fabia serisi olacak. Yeni tasarım için yakın zamanda çekilmiş casus fotoğraflarında, yeni, daha büyük bir ön ızgara da dahil olmak üzere Skoda'nın en son tasarım diliyle aynı çizgiye getirmek için büyük bir revizyondan geçeceğini gösteriyor.

Keskin LED ışıklar her iki ucunda da yer alırken, daha büyük bir arka rüzgarlık, daha şık yan aynalar ve öndeki aktif hava girişleri aerodinamik verimliliği optimize edecek. Bir iç tasarım taslağı, "canlı renklerin" ve "gelişmiş bir ferahlık hissinin" yeninin, selefinden nasıl ayıracağını ilk bakışta veriyor. Kabin, bağımsız bir merkezi bilgi-eğlence sistemi dokunmatik ekranı ve mevcut otomobilden temel görsel farklılıklar arasında belirgin dairesel hava menfezleri ile daha büyük Octavia'da bulunanların ölçeği küçültülmüş bir versiyonu olacak.

Ayrıca, 2021 Skoda Fabia 'nın isteğe bağlı olarak, sürücülerin dijital ekranı talep üzerine kendi tercihlerine göre yapılandırmalarına olanak tanıyan en son 'Sanal Kokpit' teklifiyle donatılacağını doğruladı.
2021 Skoda Fabia Ne Zaman Tanıtılacak
Skoda, yeni platforma geçişin, Fabia'nın mevcut arabadan 111 mm daha uzun ve 48 mm daha geniş olduğunu ve bagajın şu anda sunulan 330 litreden 50 litre daha büyük olacağını vurgulayarak "tüm boyutlarda" büyüyeceği anlamına geldiğini söylüyor. Ayrıca yolcular için daha geniş bir iç alan vaat etti.

2021 Skoda Fabia , Volkswagen Grubu'nun en yeni nesil benzinli motorlarını kullanacak ve çoğu model turboşarjlı üç silindirli TSI ünitesinin versiyonlarını kullanacak. Autocar, Fabia'nın ekonomik olmasını sağlamak için ilk motorlardan herhangi birinin elektrifikasyon özelliğine sahip olmayacağını anlıyor. Ayrıca Skoda, motorların manuel veya yedi vitesli çift kavramalı otomatik şanzımanla sunulacağını doğruladı .
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,050
Kullanıcılar
9,989
Son üye
Kasım yanık
Üst