Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Volkswagen Polo GTI Görselleri Ortaya Çıktı


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2021 Volkswagen Polo GTI görselleri paylaşıldı. Volkswagen, sevilen serisine yeni bir versiyon ile değişiklik kazandırmaya çalışıyor. Hem Avrupa, hem Amerika ve hem de ülkemizde Volkswagen'in en sevilen serilerinden bir tanesi Polo. Zira Polo otomobiller gerek fiyatları ve gerekse performansları itibariyle son derece kullanışlılar.

Özellikle ülkemizde de fiyat ve performans oranı yüksek olan otomobiller rağbet bir hayli yüksek. Bu bağlamda da Polo tipi otomobiller sıklıkla tercih edilmekte. Yakın zaman içerisinde de Polo serisi yeni bir versiyon ile güncellenecek. Bu versiyonun temel versiyondan farkıysa bir hayli yüksek. GTI takısı ile çıkması planlanan araç çoğunlukla tasarım bazında değişiklikle geliyor. Fakat elbette ki aracın farklı işlevselliklerle de gelmesi mümkün.

Bu işlevsellikler tam olarak tanıtılmadı, ancak araç görsellerinden bazı çıkarımlar yapmak mümkün. Yeni araca bakıldığı zaman açıkça daha keskin hatların mevcut olduğu görülmekte. Bu bağlamda Polo'nun yumuşak yapısı GTI modelinde yerini sert hatlara bırakacak diyebiliriz. Ön ızgaralar içerisinde mevcut olan GTI yazısı da ince bir detay. Zira bu detay aracın yan kısımlarında da mevcut. GTI yazısını belirli konumlandırmalarla gösteren Volkswagen'in amacı yeni versiyonunda çıtayı yüksek tutmak olacak.
2021 Volkswagen Polo GTI Görselleri


2021 Volkswagen Polo GTI Görselleri​

Aracın ön tamponunda da daha keskin hatlar olduğunu görmekteyiz. Çünkü normal Polo araçlarda ön kısım daha yumuşak ve kavisli bir yapıyla karşımıza çıkıyor, fakat GTI için bu durum kesinlikle söz konusu değil.

Öyle ki aracın tamponuyla beraber dışarıdan bakıldığı zaman farklılığını hissettirdiği çok açık. GTI modeli en çok öne çıkartan özelliklerden bir tanesi tampon kısmı olacak. Aracın motor detayları açıklanmadı, fakat bir önceki seriden geri kalır yanı olmayacağı kesin. Çünkü GTI takısı ile araç bir önceki serinin üzerine katlamak amacıyla gelmekte. Hatta öyle ki motor kuvvetinin normal Polo araçlardan daha iyi olması da muhtemel.

Ancak aracın ne zaman tanıtılacağı hakkında net bir fikir yok, sadece görselleri paylaşılan otomobil için tam bir tanıtım tarihi söz konusu değil. 2021 Volkswagen Polo GTI görselleri ile beraber bir hayli iddialı duruyor, uzun vadede aracın tercih edilenler arasına gireceği aşikar.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,049
Kullanıcılar
9,983
Son üye
oguzo
Üst