Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Skoda Fabia Özellikleri ile Birlikte Tanıtım Yaptı


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2021 Skoda Fabia özellikleri ile birlikte tanıtıldı. Yeni tasarım dili ile revize alan araç yakın zaman içerisinde satışlarda olacak. Skoda'nın ikonik serilerinden Fabia'nın 2021 modeli tanıtıldı. Araç özellikle yenilikçi tasarım anlayışıyla beraber ciddi manada dikkat çekmekte. Zira ilgili araç segmentinde Fabia benzeri yumuşak tasarımlara bir ihtiyaç vardı.

An itibariyle de bu ihtiyaç giderilmiş vaziyette. Volkswagen'in yeni platformunu kullanan araç ölçüsel bazda da değişim geçirdi. Araç artık MQB-A0 platformundan yükselmekte. Bu da aracın direkt olarak büyümesine olanak tanımakta. Çünkü ilgili platform oldukça geniş hacimli otomobil klasmanı istiyor.

Aynı zamanda artık aracın uzunluğu 4107 mm iken aks mesafesi de 2564 mm seviyesinde. Otomobilin aks mesafesi önceki seriye nazaran tam 94 mm artmış vaziyette. Halihazırda 110 mm artan uzunluğu da unutmamak gerek. Aracın içerisinde 3,5 inç ile 10.2 inç arasında değişen gösterge paneli mevcut olmakta.

Bu panel içerisinde de yok yok desek yeridir. Böylece araç 2021'in şartlarına ve yazılımsal faktörlerine de uyum sağlamakta. Aynı zamanda aracın multimedya ekranı ise 6.8 inç ve 9.2 inç arasında değişmekte. Bu oranların paketten pakete farklı olacağını belirtelim.
2021 Skoda Fabia özellikleri

2021 Skoda Fabia Özellikleri​

Yeni otomobilde birçok sürüş destek asistanı mevcut olacak. Bu sayede de otomobilden çok daha verimli, konforlu ve yumuşak bir sürüş beklenmekte. Travel Assist özelliğinin de otomobil bünyesinde mevcut olduğunu belirtelim.

Otonom sürüş asistanları konusunda otomobilde ciddi atılımlar mevcut. Otomobilin giriş modelinde 3 silindir 1.0L motor mevcut ve ilgili motor 65 beygir gücündü. Bu motorun 80 beygirlik ikinci versiyonu da mevcut. Paket seçimine göre motorlar arasında geçiş mümkün. Tork oranı iki versiyonda da 90 Nm. Otomobilin bir diğer motoru da 1.0 TSI 95 beygir gücünde ve 175 Nm tork üretmekte.

Aynı zamanda bu motorun da 110 beygirlik ve 200 Nm torklık ikinci versiyonu da mevcut. Aracın seçenekleri adına toplamda 4 adet motor özelleştirmesi mevcut. Fakat durum bununla da sınırlı değil. Aracın üst seviye paketini tercih ederseniz 1.5L TSI 150 beygirlik ve 250 Nm torkluk motor sizi karşılıyor. Bu versiyonda 7 ileri DSG mevcut. 2021 Skoda Fabia özellikleri bu şekilde. Aracın fiyatı duyurulduğu zaman sizleri bilgilendireceğiz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,459
Mesajlar
5,051
Kullanıcılar
9,990
Son üye
mrtylmz53
Üst