Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Volkswagen Polo Fiyat Listesi


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2021 Volkswagen Polo Fiyat Listesi; Günümüz araba piyasasındaki canlılık ve yenilik her geçen gün artıyor. Dünyaca ünlü markalardan biri olan Alman yerli otomobil firması Volkswagen kendini geliştirmeye devam eden markalardan biridir. Volkswagen Polo 2021 sezonunda daha gelişmiş bir biçimde önümüze çıkıyor. Küçük ve genellikle kadınların ya da küçük araba severlerin ilgisini seçen Polo yeni sezonda önümüze daha geniş ve büyümüş bir şekilde çıkıyor. Yerliotomobil.org olarak Alman yerli otomobili Polo’dan sizlere bahsettik.

2021 Volkswagen Polo Fiyat Listesi​

Geçmiş sezona göre iç mekân daha geniş bir ortama sahip oldu. Bir önceki jenerasyona göre 71 lt büyüyen bagaj hacmi ve tamamen yenilenen teknolojisiyle gelmiş geçmiş en büyük Polo unvanını aldı. 3 farklı dekor seçeneği, sayısız gövde rengi seçenekleri ve etkileyici jantlarıyla alıcıların hayallerini karşılamak hedefleniyor. Alman yerli otomobil firması Volkswagen göz alıcı tasarımlarıyla insanları etkilemeyi başarıyor.

Volkswagen Polo, sadece dış görünüş olarak değil aklınıza gelebilecek her türlü kategoride değişim göstermiştir. Polo, gerek konfor gerekse teknoloji alanında oldukça gelişim göstermiştir. Alman yerli otomobil firması Volkswagen, yarattığı jenerasyonda müşterilerin dikkat edeceği her alanda gelişim göstermiş.

Gelişen jenerasyonun ardından fiyatın artmaması tabi ki düşünülemez. Kalitenin artması ve gelişen teknolojiye ayak uydurmasıyla Volkswagen Polo fiyatları artış gösterdi. Yeni model Poloların başlangıç fiyatı 2021 yılında 181.800 TL olarak karşımıza çıkıyor. İşte 2021 Volkswagen Polo fiyat listesi;
  • Polo 1.0 80PS Manuel 189.100.00
  • Polo 1.0 TSI 95 PS Manuel Comfortline 194,200,00
  • Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Comfortline 196.000,00
  • Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Highline 304.800,00
  • Polo 1.6 TDI SCR 95 PS DSG Comfortline 338.400.00
  • Polo 1.6 TDI SCR 95 PS DSG Highline 352,100,00
Artan fiyat listesine rağmen ilgiyi üzerine çekmeyi başaran Polo, yeni sürümüyle oldukça dikkat çekiyor. Aile tipi kullanımlara genişleyen iç haznesiyle daha iyi uyum sağlıyor. İlerleyen teknolojiye ayak uydurması sürüş esnasında kolaylık sağlıyor.
2021 Volkswagen Polo Fiyat Listesi
LED Farlar ve LED Gündüz sürüş farlarının yeni versiyonu Polo’ya ayrı bir hava katarken sürüş konforunu arttırıyor. Uzun ömürlü olarak tasarlanan LED ışıklar bunun yanı sıra düşük elektrik tüketimleriyle de dikkat çekiyorlar. Ayrıca LED sinyal lambalarıyla da hem yüke hem de hıza duyarlı otomatik yükseklik ayarlarına sahip. Bir diğer dikkat çeken özellik ise ön sis farlarına entegre statik viraj aydınlatmasının dahil olmasıdır.

Tüm tavan genişliği boyunca uzanan devasa cam yüzeyi ile Polo'da sunulan Panoramik Açılır Cam Tavan uçsuz bucaksız bir manzarayı alıcılarına sunuyor. Sınırsız güneş veya temiz hava adı altında alıcıyı etkiliyorlar. Temiz bir hava için Panoramik Açılır Cam Tavanı hafifçe yukarı kaldırabilir veya tamamen açabilirsiniz. Renkli cam ve üstün kaliteli gölgelik, güçlü güneş ışınları altında bile Polo'nun içindeki sıcaklığın optimum düzeyde kalmasını sağlamaktadır.

Oldukça gelişmiş bir 2021 sürümü Volkswagen adına inanılmaz bir adım sayılmakta. Gelişen özelliklerden biri ise alıcıların oldukça dikkatini çeken ve araba alırken dikkat ettiği özellikler arasındadır. Bluetooth özelliği telefonu araca bağlamak adına çoğu alıcının dikkat ettiği bir husustur. Polo’da navigasyon dan müziğe ve bluetoothtan daha birçok özelliğe yenilik bulunmaktadır. Polo'nun motorları güçlü olduğu kadar ekonomiktir.

Bu nedenle otomobil kullanmayı seven fakat yakıt tüketimini düşük tutmak isteyenler için Polo TSI, mükemmel bir seçenek olarak karşılarına çıkar. Turbo şarjlı Kademeli Enjeksiyon "TSI" teknolojisi, turbo boşluğuna sahip olmayan, en alt devirlerde dahi devreye girebilen hafif ve etkin bir egzoz sistemidir.

Turbo şarjı ile Volkswagen'in geçmiş FSI motorlarından gelen direkt benzin enjeksiyon sistemini birleştirmektedir. Bu sayede çok daha küçük motor hacimlerinden çok daha fazla beygir gücü ve çekiş gücü elde edilmiş olur. 2021 Volkswagen Polo Fiyat Listesi hakkında detay yazdık.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,049
Kullanıcılar
9,983
Son üye
oguzo
Üst