Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Opel Vivaro Cargo ve Zafira Life fiyatı ne kadar?


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2021 Opel Vivaro Cargo fiyatı ne kadar? Opel Zafira Life fiyatı ne kadar? Bu soruları sizlere Opel Vivaro Cargo ve Zafira Life fiyatı başlığında yanıtlayacağız.

2021 Opel Vivaro Cargo detayları neler?​

Opel Vivaro Cargo yük taşıma için üretilmiş olan modeldir. Bu modelde 2.0 motor ve 122 beygir güç bulunmaktadır. 6 ileri manuel şanzıman bulunan dizel motor ile üretilmiş yük taşıma yada kargo modelidir diyebiliriz. Bu araç için belirlenen fiyat ise; 198 Bin TL den başlıyor. Bu özellikler eklemenize göre artış gösteriyor.

2021 Opel Vivaro Cargo ve Zafira Life fiyatı ne kadar?

2021 Opel Zafira Life detayları neler?​

Zafira Life ise, Opel Vivaro Cargo modelinin sadece binek tipidir. Bu modelde ise 177 Beygir güç bulunmaktadır. Yine 2.0 dizel motor bulunan bu araçta 8 ileri şanzıman bulunmaktadır. Şimdi bu aracın fiyatına gelecek olursak da 2021 Zafira Life fiyatı ise; 287 Bin TL olarak bilinmektedir.

Opel diğer firmaların üretmiş olduğu modeller ile neredeyse aynı özellikleri sunmuştur. Peugeot Expert ve Citroen Jumpy gibi modelleridir. Bu yüzden de bu firmalar ile rekabet edebilecek mi? Sizlere gelişmeleri paylaşacağız. Bu iki model de Opel için önemli olan modeldir.

Diğer otomotiv firmalarının modellerine karşılık olarak üretilen bu araçlar, hem yük taşıma hem de binek tipi olarak çıkarılmaktadır. Yük taşıma yapan model, Vivaro Cargo modelidir. Binek tipi olarak üretimi yapılan modeli ise Zafira Life modelidir.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,855
Son üye
tahsin filiz
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst