Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Hyundai Elantra Fiyat Listesi


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2021 Hyundai Elantra Fiyat listesi ; Merak edilen model için Türkiye Satış fiyatı için bilgiler paylaşıldı. Yeni Hyundai Elantra satış fiyatı konusunu sizler için detaylandırdık. Şimdi ise sıfır araba fiyatları kategorimizdeki bu yazımızın detaylarına geçelim.

Yeni çıkan Hyundai Elantra için merak edilen haber bu gün geldi. Bir süredir merak içinde beklediğimiz haber bu gün geldi. Türkiye satış fiyatı için rakamlar belirlendi. Lansman zamanında telaffuz edilen rakamlar indirime uğramadan paylaşıldı.

Yani herhangi bir indirim veya kampanya 2021 Hyundai Elantra modeline uğramadı desek yeridir. Şimdi öncelikle fiyat konusuna geçmeden önce bir detay belirtmek istedik. Model Türkiye için Dizel seçeneği getirmedi. Sadece benzinli manuel ve otomatik seçenekleri olan benzinli motor bulunmaktadır.

Dizel seçeneği olmayan Elantra ülkemizde fazla tutar mı emin olmasak da satışlarının düşeceğini tahmin etmek çok da zor görünmüyor. Marka için bu modelin sedan serisi için, 1.6 MPI motor seçeneği ile geldiğini söyleyelim. Bu motorda paket seçeneklerine göre fiyatlar belirlenmiş. Bu fiyatlar ise aşağıda yer almaktadır. Öncelikle resimden de bakabilirsiniz. Aşağıda maddeler halinde de sunduk.
2021 Hyundai Elantra Fiyat Listesi
2021 Hyundai Elantra Fiyat listesi
  • 1.6 MPI CVT şanzıman Style Comfort – 296.000 TL
  • 1.6 MPI CVT şanzıman Smart – 325.000 TL
  • 1.6 MPI CVT şanzıman Elite – 370.000 TL
  • 1.6 MPI CVT şanzıman Elite Plus – 410.000 TL en yüksek paket seçeneği olarak sunuluyor.
Hyundai Türkiye kanalından ise tanıtım videosu geldi şimdi de hemen sizlere bu videoyu sunuyoruz.
Video da da araç hakkında ön bilgiler yer almaktadır. Tanıtım videosunu izledikten sonra 2021 Hyundai Elantra Fiyat Listesi hakkında düşüncenizi bizlerle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,049
Kullanıcılar
9,982
Son üye
yafess
Üst