Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Hyundai Santa Fe Fiyatı Açıklandı!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
Bu hafta tanıtılan modelin yeni yüzü 2021 Hyundai Santa Fe Fiyatı Açıklandı. Hyundai Santa Fe fiyatları ve motor özellikleri hakkında detayları sunacağız. Gelin hep birlikte 2021 model Santa Fe için ayrıntıları sizlerle inceleyelim.

2021 Hyundai Santa Fe detayları​

Hyundai Santa Fe dış tasarımı ile göz dolduran model özellik ve dış tasarımıyla beğenilse de fiyatı ile de bir o kadar eleştirildi. Öncelikle makyajlanan kasadan sizlere bahsetmek istiyoruz. Aracın ilk dikkatimizi çeken noktası ön ızgara yapısı oldu. Araç için en beğenilen noktalardan bir tanesi diyebilirim.

Çünkü bu kadar ızgaranın geniş olduğu araç sayısı pek de fazla olmuyor. Fakat Santa Fe modeli de bu ızgara kullanımında tercih edilmiş. Genelde pikap modellerinden görmeye alışık olduğumuz tarzda ön ızgaralar yer alıyor. Dedikten sonra şimdi de Hyundai SUV modeli olan Santa Fe için far kısmına geçelim.

İki parça halinde olan farlar da çok iyi tasarlanmış, farlar ızgara ile birleştiği zaman hayali T harfi dikkati çekiyor. Aracın önü gibi tıpkı arkası da bir T harfi görünümünde tasarlanmış. Yan kısımlarda ise çizgiler mevcut. Bu sayede araca ağırlık katılmış.
Bu hafta tanıtılan modelin yeni yüzü 2021 Hyundai Santa Fe Fiyatı Açıklandı. Hyundai Santa Fe fiyatları ve motor özellikleri hakkında detayları sunacağız.
İç tasarım kısmına geçtiğimiz zaman ise şu anda kendi klasmanında üretilen araçlardan çok da eksiği görünmüyor. Hayli teknolojik özellikleri görünen modelde geniş bir mutlimedya ekranı ve geniş bir dijital gösterge bulunuyor. Orta konsol ise aşırı düğme kullanılmış ve biraz boğulmuş durumda diyelim.

Ayrıca araçta Android Auto ve Apple Carplay desteği bulunmaktadır. Geçelim motor kısmını sizlere sunmaya. 2021 model Hyundai Santa Fe motor olarak fazla seçenek beklerken bizlere sadece bir motor seçeneğini gösterdi. Yani Türkiye için bu motor satılacak açıklaması yapıldı. Valf sistemine sahip 1.6 T-GDi hibrit destekli motor ile bizleri karşılayan model, 350 Nm tork üretebiliyor.
Bu hafta tanıtılan modelin yeni yüzü 2021 Hyundai Santa Fe Fiyatı Açıklandı. Hyundai Santa Fe fiyatları ve motor özellikleri hakkında detayları sunacağız.
Model aynı zamanda 230 beygir güç makinası olarak üretilmiş bir SUV modeli de diyebiliriz. Şimdi ise en can alıcı noktaya geldik desek yeridir. Bu ladar iyi bir araç gördük ve özelliklerine baktığımızda hayli tatmin edici bir araç gördük.

Fakat araç fiyat konusunda pek de iyimser rakamlara satılmıyor. Beklenilenin çok üstünde belirlenen satış fiyatı ülkemizde etiket fiyatı olarak belirlendi.

2021 Hyundai Santa Fe Fiyatı ne kadar?​

2021 model bir Santa Fe almak isterseniz eğer, fiyatı 889 Bin TL den başlayan fiyatla sahip olabilirler. Bunlara ilave özellikler ve opsiyonlar eklendiğini de var sayar isek, bu aracı 950 Bin lira tutacaktır.

Ayrıca modelin 4x4 suv modeli olduğunu da hatırlatalım. Sizler Hyundai Santa Fe fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,049
Kullanıcılar
9,983
Son üye
oguzo
Üst