Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Ford Mondeo Fiyatı dudak uçuklatıyor!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
Bu gün yazımızda sizlere 2021 Ford Mondeo Fiyatı ne kadar? 2021 Mondeo fiyatları nedir? Sorularını yanıtlayacağız. Yazımız geçmeden önce beklenen fiyatın üzerinde gelince kamuoyunda tepkilere neden oldu. Bu detayları da sizlerle paylaşacağız.

2021 Ford Mondeo Fiyatı ne kadar?​

Bilindiği üzere covid 19 zamanından sonra sıfır araba fiyatları uçmuş ve artık cep yakar hale gelmişti. Yakın zamanda açıklanan Ford Mondeo fiyatları bunu yine bizlere hissettirdi. Gerçekten dudak uçuklatan fiyatları sizlere sunmak istedik.

Özellikle de Ford Mondeo anahtar teslim fiyatı tüm tepkileri üzerine toplamaya yetti diyebiliriz. Çünkü önerilen anahtar teslim fiyatı 999 Bin 800 TL olarak belirlendi. Listedeki fiyat kısmının altındaki notta ise "Belirtilen fiyatlar tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlar olup, aracın tüm vergiler dahil satış fiyatıdır." denildi.
2021 Ford Mondeo Fiyatı dudak uçuklatıyor!
Bu arada aracın satışı ABD'de kaldırılmış, aynı kararı Avrupa ülkelerinde de 2022 yılında gerçekeleşecekti. Bu fiyatlar da gider ayak son satışları bizlere işaret ediyor. Ülkemizde de Mondeo satışı Avrupa ülkelerinde olacağı gibi bizde de sonlandırılacak.

Yani 2022 yılında artık Mondeo satışa sunulmayacak. Automotive News Europe'a konuşan bir Ford yetkilisi, "Mondeo'nun rekabet ettiği segment, 2000 yılından bu yana yüzde 80 oranında daralma yaşadı." dedi. bu açıklamadan sonra da anlayacağımız gibi segmentte olan daralmadan dolayı zaten satışlar yoktu.

Bu fiyatlara da zaten ülkemizde Ford Mondeo modeli çok da satılmaz gibi görünüyor. 2021 yılında Ford Mondeo anahtar teslim fiyatı bir kez daha hatırlatmak gerekirse 999 Bin 800 TL olarak açıklandı. Bu fiyat hakkında düşüncenizi bizlerle paylaşabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,050
Kullanıcılar
9,989
Son üye
Kasım yanık
Üst