Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Opel Rocks-e Tanıtıldı! Trafik yükleri azalacak!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
Şehrin yakışıklısı 2021 Opel Rocks-e Tanıtıldı! Artık şehir içi trafiği azalacak. Opel'in sevilen elektrikli mini aracı olan Rocks-e 2021 modeli ve sevilen tarzıyla tanıtıma çıktı. İşte bu tanıtımından detaylar ve teknik bilgiler yazımızda yer almaktadır. İşte o detaylar..

2021 Opel Rocks-e genel özellikleri ve detaylar​

Citroen Ami ve Renault Twizy modeline rakip olarak üretilen elektrik mini araç olarak tanıtılan Opel Rocks-e modelinin menzil mesafesini, şarj süresini ve batarya kapasitesini sizlere sunacağız. Kaç saat yol gidiyor ve önemli tüm detayları sizlere sunacağız.

Mobilite elektrikli araç olarak geçen bu modeller şehir içi trafiği azaltmada önemli rol oynayacak olan araç modelleridir. Bu araçları kullanarak şehir içi kısa mesafeli taşıma yapan bir çok firma mevcuttur. O yazımızı okuyabilirsiniz. Şimdi gelelim asıl konumuz olan Opel Rocks-e detaylarını paylaşmaya..
2021 Opel Rocks-e Tanıtıldı
Rocks-e modeli dört tekerlekli olarak üretilen bir nevi elektrikli bisiklet mantığıyla çalışan ve şarjlı olarak 45 km hızla yol gidebilen bir araçtır. Bu araç şu anda 8 beygir güç üretmekte ve 2 kişi taşımaktadır. Mesafe olarak ise 75 km menzil sunmaktadır. Ehliyet istenmeyen bu araç için binme yaşı ise 15 yaş olarak belirlenmiş.

Belli koşulları tamamlayan kişiler bu aracı kullanabilmektedir. Opel Rocks-e şarj süresi ise 3.5 saat olarak açıklanmış. Batarya 3.5 saat içerisinde %100 duruma geçiyor. Araç şehir içi trafiği azaltmak ve kısa mesafeli hızlı taşıma işleri için çok uygun görünmektedir.

Araç dış olarak ise dikdörtgen yapısıyla dikkat çekmektedir. Tarz ve daha modern görünümü ile bir çok kişiyi kendine hayran bırakacak bir model diyebiliriz.
2021 Opel Rocks-e Tanıtıldı
Opel Rocks-e iç tasarımı ise gerçekten çok iyi görünüyor. Opel'in direksiyon ve konsol görünümü ise bu işi güzel yaptığını gösteriyor. Renault Twizy içerisinden daha güzel görünüyor. Modern konsola sahip model için önemli bir detay da sarı renklerin uyumu ile gelmektedir.

Detayların çoğu sarı olarak geldiği için siyah ile ikili uyum sağlamıştır. Bu arada Opel Rocks-e için yazımızın sonuna geldik. Sizler bu model hakkında ne düşünüyorsunuz. Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Günün sorusu ise Elektrikli mini araçlar trafikte güvenlik sıkıntısı yaratır mı?
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,837
Son üye
erdal ercan
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst