Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Ford Evos iddialı bir şekilde geldi!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
Firmanın beklenen modeli olan 2021 Ford Evos iddialı bir şekilde geldi! Bu yazıda sizlere Ford Evos özellikleri neler? Dış tasarımı ve iç mekan tasarımı hakkında detaylar sunduk. Hadi hep birlikte yazımızı inceleyelim. Özellikle bu ara SUV modelleri ülkemizde ve dünyada daha fazla sevilmeye başlandı. Bunun için de firmalar SUV detaya sahip araçlarını bir bir piyasaya sunmaya başladı.

Bu kervana katılan bir firma da Ford oldu. Modelin ismi ise Ford Evos oldu. Dış tasarım olarak dikkat çekici ve gayet güzel görünen bu model için dizayn ve tasarım harika görünüyor. Özellikle de dış tasarımı Wagon tipi ile SUV görünümü ortasında kalmış denilebilir.
2021 Ford Evos iddialı bir şekilde geldi!
Ön ızgaralar gayet şık ve aralarda da ledlere yer verilmiş. Ayrıca kapı kollarında hemzemin kapı koluna yer vermiş görünüyor. Ön farlar da tasarım olarak çok mükemmel görünüyor. İnce ve ızgaraların bittiği yerde yer alan, fardan diğer far uzanan gündüz ledleri de harika görüntü sağlamış diyebiliriz.

İddialı bir şekilde Çin'de tanıtılan 2021 Ford Evos modelinin iç tasarımına bakacak olursak tuşlardan uzak ekran ve dokunmatik panele yer verilen tasarım bizi karşılıyor. Bu ekran 1.1 metre uzanmakta olan bir nebze eğlence ekranı ve kontrol ekranı da diyebiliriz. Sade görünen ve ekranın gayet büyük olduğu ve tuşların olmadığı dikkatlerden kaçmıyor.
2021 Ford Evos iddialı bir şekilde geldi!
Özellikle de ekranın boyutundan sonra da bir diğer ilginç bölümü ise akıllı eğlence ekranında Baidu adında yapay zeka sistemi bulunuyor. Bu sistem bir nevi asistan olarak araç içerisinde yer alıyor. Ford Evos içerisinde yer alan Baidu yapay zeka uzaktan güncelleme alarak daha üstün özelliklere de kavuşacak denildi.

Şimdilik sadece Çin'de tanıtımı yapılan bu aracın gelecekte Avrupa pazarında da boy göstermesi bekleniyor. Bazı önde gelen otomobil yorumcuları bu aracın Mondeo modelinin yerini alacağını söylüyor. Henüz Çin'de de fiyat konusuna değinilmeyen 2021 Ford Evos modeli için motor seçenekleri de belli olmadı. Avrupa'da satışa çıkarsa bu aracın motor seçenekleri ve fiyatı hakkında o zaman daha detaylı bilgileri sizlerle paylaşacağız.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,459
Mesajlar
5,051
Kullanıcılar
9,991
Son üye
arel
Üst