Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2023 Elektrikli Mini Cooper Hatch Modeli Geliyor!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
207

Mini Cooper cephesinde, 2023 Elektrikli Mini Hatch modeli için bu gün haberler geldi. Karda görüntülenen model için sizlerle bilgiler paylaşacağız. 2023 yılında satışa çıkması beklenen Elektrikli Mini Cooper Hatch modeli için detaylar haberimizde yer almaktadır.

Yeni model Mini Cooper Hatch tamamen elektrikli geleceği söylendi. Eski Cooper modellerine göre daha küçük görünen Hatch modeli için camların da daha dik olduğu belirtildi. Kar üzerinde belirli testlere tabii tutulan model ise 2023 yılında piyasaya sürülecek.
2023 Elektrikli Mini Hatch karda görüntülendi!
Mini Cooper firması da artık elektrikli modellere evrilmeyi planlıyor. Yani sadece elektrikli araç üreteceğinin sinyalini vermiş oldu. Tesla'ya bir rakip de Cooper cephesinden geldi. Modelin de 4. Serisi olan Hatch bu kez elektrikli gelerek yeni çağın yeni sistemini benimseyeceğini göstermiş oldu.

Ayrıca 2023 elektrikli Mini Cooper Hatch modeli BMW ve Çinli SUV otomobil üreticisi Great Wall arasında olan işbirliğine binaen Çin’de üretilmesi planlandığı gelen bilgiler arasında yer aldı. Görüntü olarak bir nebze küçük görünse de Mini Hatch modeli kamuflaj kalktıktan sonra diğer Mini Cooper modelleri ile aynı boyutta olduğunu görmeyi umuyoruz.

Karda test kısmında ise üstün performans ve çabukluk ile testleri başarılı bir şekilde geçtiği gelen bilgiler arasında yerini aldı.
2023 Elektrikli Mini Hatch karda görüntülendi!
Markanın patronu Bernd Körber konu ile alakalı “Küçük dediğimde, yani yeniden küçük bir üç kapılı ambar yapmak istiyorum. Bugün yaya güvenliği için bazı kısıtlamalar var, ancak tasarım ve dış cephe açısından üç kapılı ambarın olabildiğince küçük olmasını istiyoruz." açıklamasında bulundu.

Model tipik Mini Cooper modellerinde olduğu gibi aynı görünüme sahip olacak. Sadece camlar eski modele göre daha dik olan model elektrikli evrimini tamamlamış bir Mini Cooper olacak. Buna ek olarak da daha aerodinamik ve başarılı olacak. Geri kalan yerlerinde daha küçük görünse de dingil mesafesi ise eski model ile aynı olacak.
2023 Elektrikli Mini Hatch karda görüntülendi!
Şimdi de haberimizin konusu olan karda kamuflajlı şekilde test sürüşü gerçekleştirilen bu model için bir dizi fotoğraf paylaşılmış. Bizde bunları sizlerle buluşturmak istedik. Elektrikli Mini Hatch modeli için gelişmeler oldukça sizlere sunmaya devam edeceğiz.
 
Son düzenleme:

Katılım
11 Şub 2021
Mesajlar
242
Tepkime puanı
68
Çok tatlı görünüyor bence mini bu işi biliyor
 

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,849
Son üye
Fatih SAÇAN
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst