Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Dacia Duster Extreme sınırlı üretim ile geliyor!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2022 Dacia Duster Extreme sınırlı üretim ile geliyor! Dacia, Haziran ayında, 2010'dan bu yana 1,9 milyondan fazla satan popüler B-SUV'a ince görsel ve teknolojik güncellemeler getiren makyajlı ikinci nesil Duster'ı tanıttı. Makyajlı Duster'ın satışları Eylül 2021'den başlıyor. Ayrıca Romanya şirket yeni Extreme Limited Edition'ı tanıttı.

2022 Dacia Duster Extreme sınırlı üretim ile geliyor!​

Bu, Dacia'nın özel bir Duster'ı ilk kez ortaya çıkarışı değil. 2022 Dacia Duster Extreme'den önce, tümü 2017'de tanıtılan ikinci nesil modeli temel alan 15 Years, Techroad, SE Twenty ve Black Collector sınırlı sürümleri vardı. Dacia Duster Extreme, bir dizi görsel düzenleme ve bir dizi görsel düzenleme sayesinde muhtemelen en ilginç olmayı başardı. İyi donanımlı bir kabin ile gelmiş.
2022 Dacia Duster Extreme sınırlı üretim ile geliyor!

Duster, dış kısımdan başlayarak siyah boyalı 17 inç alüminyum jantlarla birlikte ön panjur, aynalar, tavan rayları ve bagaj kapağında turuncu vurgular yer alıyor. Model, Glacier White, Pearl Black, Comet Grey, Iron Blue, Arizona Orange ve sadece Dacia Duster Extreme 'de bulunan resimdeki Urban Grey dahil olmak üzere altı farklı gövde renginde mevcuttur. İçeride ayrıca hava girişlerinde, kapı panellerinde ve orta konsolda turuncu vurgular görüyoruz.

Koltuklar ve kapı kartları, turuncu dikişli kumaş/TEP ile kaplanmıştır. Duster, B-SUV segmentinde paranın karşılığını veren bir teklifle eş anlamlı olsa da, Extreme Limited Edition beklediğinizden daha iyi donanımlıdır.

Amiral gemisi “Prestige” donanım seviyesine dayanan standart donanım, Media Nav bilgi-eğlence sistemi (navigasyon, WiFi, Apple CarPlay / Android Auto), otomatik AC, geri çekilebilir kolçak, hız sabitleyici, iki USB bağlantı noktası ve dört adet 8 inç dokunmatik ekran içeriyor. Ayrıca ful elektrikli camlar da yer almaktadır.
2022 Dacia Duster Extreme sınırlı üretim ile geliyor!

2022 Dacia Duster Extreme, Duster AWD'nin yerden 214 mm (8,4 inç) yüksekliğini ve saygın arazi açılarını (yaklaşma 30°, geçiş 21°, ayrılma 33-34°) korur. Dacia, Extreme Limited Edition ile birleştirilecek motorları açıklamadı ancak premium karakteri göz önüne alındığında, serinin en güçlü varyantı olacağını tahmin ediyoruz.

Gerçekten de, sunum aracı ön çamurluklarda 4WD amblemi ile geliyor, yani ya 113 HP (85 kW / 115 PS) üreten 1.5 dCi dizel ya da 148 HP (110 kW / 150 PS) üreten daha güçlü 1.3 TCe benzinli ile donatılmış. ) çünkü bunlar dört tekerlekten çekişli tek motorlar. İçeriye bir bakış, yalnızca 1.3 TCe benzinle birlikte sunulan altı vitesli otomatik şanzımanı ortaya çıkarır.
2022 Dacia Duster Extreme sınırlı üretim ile geliyor!

2022 Dacia Duster Extreme 'in piyasaya sürülmesi 2022'de planlanıyor ve bulunabilirlik hakkında bilgimiz olmasa da, Sınırlı Üretim adı, birçoğunun etrafta dolaşmayacağına işaret ediyor. 2022 yılının ikinci yarısında, Dacia aynı zamanda daha büyük C-SUV açıklayacak Bigster kavramına tarafından önizleme yanındaki mevcut aralığını genişleterek, ayrıca otomobil yeni logosunu taşımaya ilk modeli olacak, Sandero, Sandero Stepway, Logan , ve Bahar.

 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,857
Son üye
karabey16
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst