Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Opel Astra Motor Seçenekleri Açıklandı


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
Bu yazımızda sizlere 2021 Opel Astra Motor Seçenekleri hakkında teknik bilgiler hazırladık. Opel Astra Motor Seçenekleri Açıklandı. Bu bilgileri sizlerle paylaşacağız. Şimdi gelelim Bu modelin motor seçenekleri ile ilgili detayları sizlerle paylaşmaya.

Değerli okurlarımız. 2021 model Opel Astra görüntüleri daha önce paylaşılmıştı. Şimdi ise bu model için belirlenen motor seçenekleri hakkında detayları sizlere sunacağız.
2021 Opel Astra Motor Seçenekleri Açıklandı
Sızan bu fotoğraflardan sizlere öncelikle kendi yorumumuzu yapmak istedik. Aracın bu modeli 2021 yılında çok iddialı geliyor. Bunun için bilgileri sizlerle paylaşmıştık. Şimdi de aracın motor seçenekleri ile ilgili bir açıklama geldi.

Bunları da sizler için teknik bilgiler eşliğinde yazıya çevirdik. Bu detaylar şu şekilde; 2021 Opel Astra Motor Seçenekleri için elektrik motoru devreye girmiş görünüyor. Hibrit seçenekleri ile ve diğer motor seçenekleriyle gelen bu detaylar şu şekildedir. Araçta gelecek motor seçenekleri ise hem dizel hem hibrit hem de benzinli motor olacak.

Giriş model için kullanılacak olan motor ise iki ayrı versiyonla gelecek.
  • 1.2L benzinli motor 110 beygir ya da 130 beygir güç olmak üzere iki versiyon sunacak.
  • 1.5L dizel motor ise 130 beygirlik güce sahip olacak.
  • 1.6L benzinli motor ise hibrit ile desteklenecek. Şarjlı hibrit modelinde de
  • 150 beygir güç ve 360 Nm tork göreceğiz. Ayrıca bu modelin üst versiyonunda 180 beygire kadar çıkılacak.
Bu arada aracın tanıtımına çok az bir süre kaldığını söyleyebiliriz. En kısa zamanda tanıtım haberini de sizlerle paylaşacağız. Çünkü bu ay içinde tanıtılması bekleniyor. Şimdiden merakla beklenen 2021 opel Astra için siz değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın. Ayrıca size bir soru sormak istiyoruz. Sizce elektrikli motor mu? Dizel mi? Yoksa benzinli mi? Sorunun cevabını yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,459
Mesajlar
5,051
Kullanıcılar
9,991
Son üye
arel
Üst