Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Mercedes EQB ortaya çıktı! Firma lükse doymuyor!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2021 Mercedes EQB ortaya çıktı! Firma lükse doymuyor! Mercedes-Benz’in elektrikli otomobil serisi, yılın ikinci yarısında İngiltere satışlarına planlı bir başlangıç yapmadan önce, 2021 Şangay otomobil fuarında EQB'nin tanıtılmasıyla büyümeye devam ediyor.

2021 Mercedes EQB ortaya çıktı! Firma lükse doymuyor!​

Audi Q4 E-tron ile rekabet edecek olan EQB, GLB'ye dayanıyor ve bunun yanı sıra Birleşik Krallık pazarı için Kecskemet, Macaristan'daki Mercedes-Benz fabrikasında üretiliyor.

Tüm ayrıntılar henüz açıklanmadı, ancak Mercedes-Benz, sınıfının en iyisi dört tekerlekten çekişli EQB 350 4Matic'in İngiltere'yi vuracak ilk model olacağını doğruladı. Kaputun altına monte edilmiş bir asenkron ünite ve arka aksın içine yerleştirilmiş bir senkronize ünite olmak üzere 288bg'lik bir kombine çıkışa sahip iki elektrik motoru kullandı.
2021-Mercedes-EQB-ortaya-cikti3.jpg

Seriye eklenecek diğer modeller arasında, 188bhp ile öne monte edilmiş bir motoru çalıştıran önden çekişli EQB 250 ve aynı çift motor setini kullanan dört tekerlekten çekişli EQB 300 4Matic sayılabilir. EQB 350 kadar ama “yaklaşık 241bhp” ile. Ancak, 2022'ye kadar İngiltere'deki galerilere ulaşmaları beklenmiyor. Ülkemize de 2023 den sonra gelebilir.

EQB 350'nin elektrik motorları için güç, arka koltuğun altına yerleştirilmiş, Mercedes-Benz kardeş şirketi Deutsche Accumotive tarafından üretilen 66 kWh lityum iyon pil ile sağlanmaktadır. AC sisteminde 11kW'a kadar ve DC kurulumda 100kW'a kadar şarj edilebilir

2021 Mercedes EQB ortaya çıktı! Firma lükse doymuyor!

Nihai performans rakamları henüz onaylanmadı, ancak yetkililer Autocar'a ilk dört tekerlekten çekişli EQB modelinin 0-100 km / s süresinin yaklaşık 6,0 saniye ile birlikte 3,2 mphkWh tüketim ve 260 mil menzile sahip olacağını söyledi. Aktarma mekanizmasının temel unsurlarını paylaştığı daha küçük EQA'da olduğu gibi,2021 Mercedes EQB de yanmalı motorlu araçtan farklı kılmak için körleştirilmiş bir ızgara dahil kendi dış tasarım unsurlarını alıyor.

De vardır EQC-Aping ön ve arka ışık bantları ve yeni tamponlar. Tekerlekler 18 inç ila 20 inç arasındadır. Müşteriler, Mercedes EQB 'yi, diğer ısmarlama ayrıntıların yanı sıra, benzersiz şekilde tasarlanmış tamponlar ve 20 inç jantlar sunan isteğe bağlı bir AMG Line stil paketi ile sipariş edebilecekler.
2021-Mercedes-EQB-ortaya-cikti1.jpg

İçeride, alüminyum efektli hava menfezleri ve gösterge paneli panelleri için yeni bir pembe altın rengi ve ayrıca ortam aydınlatması da dahil olmak üzere benzersiz dijital gösterge grafikleri ve değiştirilmiş kaplamalar var. Geri kalanı, beş veya yedi koltuklu bir iç mekan düzeni seçimi de dahil olmak üzere GLB ile paylaşılıyor.

Bununla birlikte, elektrikli bileşenleri barındırmak için MFA platformunda yapılan modifikasyonlar, beş koltuklu versiyonlarda bagaj kapasitesini 495 litre GLB'ye göre 75 litre azaltmıştır. Arka koltuklar katlandığında kapasite 1710 litreye çıkar.

2021 Mercedes EQB ortaya çıktı! Firma lükse doymuyor!

2021 Mercedes EQB 'nin başlangıçta Fransa'nın Hambach kentindeki Mercedes'e ait Smart şehir otomobili fabrikasında üretilmesi planlanmıştı . Ancak, yeni Grenadier 4x4'ünü orada monte etmeyi planlayan İngiliz üretici Ineos'a sitenin satışı, şu anda GLB, CLA ve CLA Shooting Brake üreten Macaristan'daki Kecskemet tesisine geçişi zorladı .
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,049
Kullanıcılar
9,983
Son üye
oguzo
Üst