Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Elektrikli Arabalar Hangileridir?


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2021 Elektrikli Arabalar Hangileridir? Yeni yılın Elektrikli modelleri hakkında detaylar yazımızdadır. Elektrikli otomobiller son zamanlarda üzerinde titizlik ile çalışılan ve pek çok yeni özelliği geliştirilen araba modelledir. Motoru bulunmayan bu arabalar sadece elektrik ve şarj gücü ile çalışıyor. Hiçbir şekilde yakıt kullanımı söz konusu olmuyor.

2021 Elektrikli Arabalar Hangileridir?​

Yüksek teknoloji ile üretilen elektrikli arabalar 2021 yılı için de şimdiden hazır hale geldi. Hiçbir şekilde fosil yakıt kullanımı söz konusu olmadığı için çevreyi ve havayı koruyucu bir özelliğe sahiptir. Aynı zamanda yakıt tasarrufu yapmak için de en ideal tercih elektrikli arabalar oluyor.

Son zamanlarda araba tercihinde insanlar daha çok elektrikli araba tercih ediyor. Arabalar ile ilgili her geçen yıl daha büyük bir gelişim yaşanıyor. Teknoloji sürekli geliştiği için arabalar da bu değişime ayak uyduruyor.

Ford F150 Electric​

American Dream yani Amerikan Rüyası olarak da bilinen Ford F150 Electric araba modeli 2021 elektrikli arabalar arasında yer alan modeldir. Son derece büyük arabalardır. Genellikle aileler için daha çok tercih ediliyor. En büyük araçlarından biri olan bu araba pikap modelidir. 2021 yılında çıkacak bu araba sevenleri tarafından büyük bir heyecan ile bekleniyor.

İç ve dış dizaynı konusunda da çok büyük bir özen ile çalışma gösterdikleri anlaşılıyor. 20 dakika içerisinde neredeyse bataryanın tamamını şarj etme özelliği vardır. Kısa sürede şarj olması insanların elektrikli otomobil seçerken en çok dikkat ettiği konulardan biri oluyor.

1-9-1024x576.jpg


GMV Hummer EV​

ABD'nin asker ihtiyacını karşılamak adına üretilen araçlar Hummer tarzı araçlar olmuştu. Daha sonra da siviller için üretildi. Çok büyük bir ilgi toplamasından dolayı siviller için de üretilen bu araç herkes tarafından çok beğenildi. 2021 en iyi elektrikli otomobil arasında ilk sırada yer alabilecek araçlardan biridir. Son derece spor bir araba olması ile ön plana çıkıyor.

1-10-300x169.jpg


2021 yılında hem siviller için üretilen modelin, hem de askerler için üretilen modelin elektrikli modeli geliştirilecek. Son derece güçlü bir araç olması da ön plana çıkan özelliklerden biri oluyor. Çok büyük olmasından dolayı daha çok çalışan kişiler ve aileler için uygun bir araç oluyor.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,867
Son üye
FAZIL ŞAHİN
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst