Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Toyota RAV4 Adventure tanıtıldı


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,244
Tepkime puanı
259
2022 Toyota RAV4 Adventure modeli resmi olarak tanıtıldı. Toyota, harika dış mekanlara uyum sağlayanlara hitap etmek için tasarlanan RAV4'ün yeni bir versiyonunu piyasaya sürdü. Adı Macera ve 2022'nin başlarında İngiltere'de bir avuç sağlam stil değişikliği ve güncellenmiş bir iç mekanla satışa sunulacak.

2022 Toyota RAV4 Adventure Detayları​

Standart Toyota RAV4 üzerindeki tasarım değişiklikleri arasında yeni mat gri 19 inç alaşım jantlar, daha geniş çamurluklar ve heybetli siyah radyatör ızgarası ve yüksek seviye sis lambaları ile daha agresif bir ön tampon yer alıyor. Ayrıca arkada yeni bir gümüş kızak plakası var.
2022 Toyota RAV4 Adventure tanıtıldı

İçeride, RAV4 Adventure kapı eşiklerinde bazı markalı eşik plakalarına ve kontrast oluşturan turuncu dikişlere sahip modele özel kapitone sentetik deri döşemeye sahiptir. Alıcılar, standart otomobil ile aynı sekiz inçlik bilgi-eğlence sisteminden de faydalanacak.

Macera, Toyota'nın SUV'ye dört tekerlekten çekiş sağlamak için arka aksta bir elektrik motoruna sahip 2.5 litrelik dört silindirli benzinli-hibrit güç aktarma organı tarafından destekleniyor. Sistem, 1650 kg'a kadar bir römorku çekmek için yeterli olan 219 hp'lik bir birleşik güce sahiptir. Tüm RAV4 modellerinde olduğu gibi, hibrit güç aktarma sistemi bir CVT ile eşleştirilmiştir.

2022 Toyota RAV4 Adventure tanıtıldı

Toyota ayrıca bu yeni Adventure varyantının yanı sıra standart RAV4 serisini güncelleme fırsatını da yakaladı. Şimdi, SUV projektör tarzı LED farlar ve LED ön sis farlarının yanı sıra, döşemeye bağlı olarak siyah veya gümüş renklerde mevcut olan yeni 10 kollu alaşım jantlarla birlikte geliyor.

Revize edilmiş RAV4'ün içinde ayrıca yeni LED aydınlatma, elektrikle ayarlanabilen bir yolcu koltuğu, arkadan aydınlatmalı elektrikli cam anahtarları ve yeni USB-C şarj bağlantı noktaları bulunuyor.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,450
Mesajlar
5,031
Kullanıcılar
9,815
Son üye
Çebi1461
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst