Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Citroen C1 modeli yeni Urban Ride Paketiyle geliyor!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2021 Citroen C1 modeli yeni Urban Ride Paketiyle geliyor! Citroën, C1 şehir otomobili için donanım seviyelerini yeniledi ve "şehirli maceraperestler" için tasarlanan Urban Ride adlı yeni bir giriş seviyesi varyantı ekledi. Şirket daha önce bu rozeti giden C1'in en üst düzey versiyonuna uygulamıştı.

Ancak şimdi, orta kademe Shine'ın bir çentik altında ve şimdi menzil lideri Airscape Shine ile eski Sense ve Live süslemelerinin yerini almak üzere kullanılıyor. Yeni donanım önümüzdeki aydan itibaren İngiltere'de satışa sunulacak ve Citroën'in çevrimiçi mağazasından sipariş edilmesi koşuluyla beş yıl / 100.000 mil garantili 12.815 £ 'dan satın alınabilecek.
2021 Citroen C1 modeli yeni Urban Ride Paketiyle geliyor!
Buna karşılık C1 Shine, Airscape Shine 14,305 £ 'dan başlayan fiyatlarla 13,305 £' dan başlıyor. En son C1'in ilk teslimatlarının Mayıs sonu veya Haziran başında yapılması bekleniyor. Standart bir "Çıplak" gövde rengiyle ayırt edilen C1 Urban Ride, "ayırt edici" bir stil, koyu renkli camlar ve 15 inç "Comet" jant kaplamaları üzerinde genişletilmiş tekerlek yuvası uzantıları sporlar. Kırmızı, beyaz, mavi ve siyah olmak üzere dört farklı dış renk mevcuttur ve iki tonlu bir görünüm için isteğe bağlı bir siyah tavan sunulur.

Kabin, Citroën'in "kentsel tarz" olarak tanımladığı şeyi elde etmek için gri oturma yerini tamamlayan direksiyon simidi ve vites topuzu etrafında deri detaylara sahip. Standart olarak sunulan Apple CarPlay ve Android Auto kullanan sürücüler, 7,0 inç dokunmatik ekran aracılığıyla eğlence hizmetlerine erişebilir.
2021 Citroen C1 modeli yeni Urban Ride Paketiyle geliyor!
C1, krom dış kapı aynaları ve Shine kılığında bir geri görüş kamerası kazanıyor. Airscape Shine, Sunrise Red alternatifleriyle değiştirilebilen siyah orta tekerlek kapakları ekler. 2021 Citroen C1 modeli için yalnızca bir güç aktarım sistemi mevcuttur: üç silindirli bir benzinli motor. 71bhp motor beş ileri manuel şanzımanla sunuluyor ve WLTP döngüsünde 109g / km CO2 yayıyor.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,050
Kullanıcılar
9,989
Son üye
Kasım yanık
Üst