Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 BMW X7 kamuflajlı olarak görüntülendi!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
Otomobil sitelerinden yapılan bir haberde 2022 BMW X7 kamuflajlı olarak görüldüğü iddia edildi. Bu modelin de fotoğrafları paylaşılarak güncel sitelerde yer aldı. Şimdi bizde bu haberin detaylarını sizlerle paylaşacağız. Şimdi gelelim 2022 BMW X7 detaylarına;

2022 BMW X7 modeli çok iddialı görünüyor!​

BMW X7 olacağına kesin gözüyle bakılan modelin başka bir model olmasına imkan verilmedi. Tüm otomobil otoriteleri bu model için iddialı olarak nitelendirme yaptı. Bir devam serisi olan X7 için beklentiler çok yüksek tutuluyor. Bizlere yansıyan görüntülerde ise bu beklentilerin yerinde olduğu anlaşılıyor.
2022 BMW X7 kamuflajlı olarak görüntülendi!

Yeni kasa BMW X7 için yeni ön far tarzı olacağı, alışılagelmiş böbrek ızgaranın da biraz farklı şekillendiğini görebiliyoruz. Tam olarak resmi tanıtım yapılmadığı için henüz net konuşmasak da bu model olduğunu bizler de düşünüyoruz. Ön farların da iki parça olduğunu belirtmek isteriz. İki parçadan üstte yer alanı gündüz LED olduğu, altta yer alanların da normal far olduğu görülüyor.

Ön ızgaraları konuşacak olursak modelde böbrek ızgara boyutu hemen hemen aynı görünüyor. Fakat dış hatları gözlerimize biraz farklı göründü diyebiliriz. Onu da tam kestirmek bu kamuflaj ile zor görünüyor. Genel manada far haricinde çok büyük bir fark da görmemiş olduk. Aracın içerisinde büyük fark olacağı söyleniyor. Geniş ve çok daha ferah olacağı söylendi. Ölçüler elimize net şekilde ulaşmasa da araç dıştan büyük görünüyor.
2022 BMW X7 kamuflajlı olarak görüntülendi!
Dış tasarıma detaylı bakarsak da eski modele göre ise makyajlama çalışması ve tasarımsal değişiklikler yapılmış durumdadır. Ayrıca görsellerden daha test aşamasının devam ettiğini anlıyoruz. Bu yüzden de 2021 yılının Eylül sonlarına doğru tanıtım gerçekleşecek gibi görünüyor. Daha sonra da Kasım Aralık ayları gibi de satışa çıkması muhtemel görünüyor.

Özellikle de merak edilen noktalardan birisi ise 2022 BMW X7 motor seçenekleri olacak. Motor seçeneklerinden dizel motor olarak ne kullanacak, hibrit seçeneği gelecek mi? Kaç beygir güce sahip olacak? Bunlar da merak edilen diğer sorular oldu. Henüz net bir detay olmadığı için bu soruların cevaplarını paylaşıyoruz. Model Herhangi bir gelişme olursa sitemizden yayına alacağız. Bizde haberler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,856
Son üye
MURAT 18
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst