Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Volkswagen Tiguan Allspace Görseli Paylaşıldı


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2021 Volkswagen Tiguan Allspace görseli paylaşıldı. Yeni dönemle birlikte Volkswagen önemli ve güçlü atılımlar yapma niyetinde. Volkswagen'in günümüz itibariyle ciddi atılımlar yaparak geleceğe daha farklı yaklaşmaya çalıştığını biliyoruz. Avrupa devinin her ne kadar sıklıkla tercih edilen bir marka olsa da gerek kâr bazındaki düşüşü ve gerekse rakiplerinin hızlı gelişimi bu şartları zorladı.

2021 Volkswagen Tiguan Allspace Görseli Paylaşıldı​

An itibariyle Volkswagen'in temelde odaklandığı iki unsur bulunmakta; bu unsurlar elektrikli otomobiller ve yeni seriler şeklinde nitelenebilir. Zira bu sayede Volkswagen daha fazla müşteri kitlesine ve dolayısıyla da daha fazla kazanca odaklanmak istemekte. Yeni çıkacak olan ilgili araç da bu süreçlerden bir tanesi desek yanlış olmaz.

Çünkü araç hemen hemen her özelliği ile yenilikçi Volkswagen anlayışını bünyesinde barındırıyor. 2021 Volkswagen Tiguan, bu sefer farklı bir versiyon olan Allspace ile gelecek. Bu seferki seri farklılığı ise otomobilin daha uzun olması yönünde. Tiguan'ı daha uzun bir kasayla deneyimlemek isteyenler için Allspace geliyor.

Otomobilin daha uzun bir arka kısım barındıracağı artık kesinleşmiş vaziyette. Fakat elbette ki bu uzunluk sadece makyajda kalmayacak. Aynı zamanda otomobilde daha fazla yolcu kapasitesi olması da söz konusu. Bütün bunların yanı sıra taşıma kapasitesinde de artış mevcut. Ek olarak aracın resmi tanıtımının ne zaman gerçekleşeceği de açıklandı. Allspace için tarihler hazır.
2021 Volkswagen Tiguan Allspace görseli

2021 Volkswagen Tiguan Allspace Görseli ve Tanıtımı​

Ufak bir görselle paylaşılan araç için tanıtım tarihi de mevcut. Aracın tanıtımı 12 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleşecek. Yeni aracın uzunluk dışında da an itibariyle satışta olan versiyondan pek bir farkı mevcut değil.

Ancak her şeye rağmen tanıtımı beklemek daha iyi olur, çünkü teknoloji bazında farklılıkların olması mümkün. Bu tip durumlarda erken konuşmak doğru olmayacaktır. Aynı zamanda otomobilde yeni bir rozet olduğunu da unutmayalım. Otomobildeki yeni rozet Allspace serisini temsilen konumlandırılmakta.

2021 Volkswagen Tiguan Allspace görseli ve tanıtım tarihi ile dikkat çekmeyi başarıyor. Geniş ve premium iç mekanla gelmesi beklenen otomobilin zengin özellikler sunması da mümkün. Bu bağlamda 12 Mayıs tarihinde araçla ilgili bilinen bütün özellikleri sizlere ayrıntılarıyla aktarıyor olacağız.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,049
Kullanıcılar
9,983
Son üye
oguzo
Üst