Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Skoda Octavia Sportline Modeli Tanıtıldı!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
Bu gün 2021 Skoda Octavia Sportline Modeli Tanıtıldı! Octavia Sportline fiyatı ne kadar? Özellikleri ve motor seçenekleri hakkında bilgiler yazımızda yer almaktadır. 2021 Skoda Octavia Sportline teknik özellikleri, Mk4 Octavia'ya daha agresif bir gövde kiti ve bazı sportif iç düzenlemeler ekliyor.
2021 Skoda Octavia Sportline Modeli Tanıtıldı!
Skoda , yakında dördüncü nesil Octavia'da popüler Sportline donanım seviyesini piyasaya sürecek . Yeni model, birkaç sportif stil değişikliği ve daha fazla teknoloji seçeneği ile yıl sonuna doğru Birleşik Krallık'ta satışa sunulacak.

Standart Skoda Octavia'ya göre kozmetik güncellemeler arasında yeni 18 inç alaşım jantlar, yeni bir ön ayırıcı, revize edilmiş bir radyatör ızgarası, bir arka difüzör ve siyah rozet yer alıyor. Sportline, bir hatchback veya bir station versiyon olarak mevcuttur; önceki seçenek, standart olarak siyah bir bagaj kapağı spoyleri ile birlikte gelir.

İç kısımda , yeni Skoda Octavia Sportline, gösterge paneli için piyano siyahı kaplama, gösterge paneli için yeni bir kumaş kaplama ve Skoda’nın nefes alabilen Thermoflux döşemesiyle süslenmiş bir çift spor koltuk içeriyor. Alıcılar ayrıca Apple CarPlay ve Android Auto ile 10 inçlik bir bilgi-eğlence sistemine sahip olacaklar .
2021 Skoda Octavia Sportline Modeli Tanıtıldı!
Octavia Sportline uzun zamandır vRS'ye biraz daha ucuz bir alternatif oldu , ancak amiral gemisinin bazı sportif özelliklerini koruyor. Bu nedenle, vRS ile aynı dinamik şasi kontrol sistemi ve uyarlanabilir amortisörler ile satışa sunulacak ve "rahat" veya "sportif" sürüş için özel ayarlar sunacak. Alıcılar, benzinli, dizel ve plug-in hibrit motorların yanı sıra önden veya dört tekerlekten çekiş seçeneklerinden birini seçebilecek. Seri, 148 bg ve 250 Nm tork üreten 1.5 litrelik TSI dört silindirli benzin ünitesiyle açılıyor.

Opsiyonel olarak yedi ileri çift kavramalı otomatik şanzıman mevcut olmasına rağmen, standart olarak altı ileri manuel şanzıman ile eşleştirilmiştir. DSG ayrıca 48 voltluk yarı hibrit teknolojisi ekler. Bunun üzerinde, Octavia serisine yeni bir giriş olan 2.0 litrelik TSI dört silindirli turbo benzinli motor bulunuyor. Bu motor 187bhp ve 320Nm tork üretir ve standart olarak yedi ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş ile eşleştirilmiştir.
2021 Skoda Octavia Sportline Modeli Tanıtıldı!
Üç dizel de mevcut olacak ve bunların tümü aynı turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli motora dayanıyor. En ucuz seçenek 113bhp'ye sahiptir; orta versiyon 148bhp ve en pahalı model 197bhp sunuyor. En hızlı dizel, standart olarak yedi vitesli bir DSG ve dört tekerlekten çekiş ile gelecek, ancak alıcılar güç aktarımını 148bg'lik modelde bir seçenek olarak belirleyebilecek.

2021 Skoda Octavia Sportline serisinin tepesinde bir plug-in hibrit model olacak. Sistem, birleşik 201bhp ve 350Nm tork çıkışı için 1.4 litrelik dört silindirli turboşarjlı benzinli bir motor, bir elektrik motoru ve 13kWh pilden oluşuyor.

Standart Octavia'da Skoda, güç aktarım mekanizmasının 34 mil saf elektrik menzili ve 282.5mpg'ye kadar çıkacağını söylüyor, ancak bu rakamlar Sportline'ın daha büyük tekerlekleri ve daha agresif gövdesi nedeniyle biraz değişebilir. Otomobil ile ilgili yorumlarınızı araba forum ailemize katılarak belirtebilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,459
Mesajlar
5,051
Kullanıcılar
9,991
Son üye
arel
Üst