Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Model Volkswagen Taigo ve T-Cross Türkiye’de


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
Alman otomotiv devi Volkswagen, Türkiye pazarına yeni iki model birden sokarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Türkiye’de SUV pazarının lideri olmayı hedefleyen Volkswagen, iki yeni modelini bu alanda tanıtarak beğeni topladı. SUV hayranlarını heyecanlandıran Taigo ve T-Cross satış fiyatları da belli olduktan sonra çok konuşuldu.

Türkiye’deki model seçeneklerini genişleteceğini duyuran Volkswagen, bu hedefini gerçeğe dönüştürmek için ilk adımını attı. Alman otomotiv devinin yeni Taigo ve T-Cross adıyla piyasaya süreceği modeller Türkiye’ye geldi. Her iki model de önümüzdeki günlerde Türkiye’nin dört bir yanındaki Volkswagen bayilerinde satışa sunulacak. Sektörde heyecan yaratan yeni SUV’lerin fiyatları belli oldu.

2022 Volkswagen Taigo Fiyatı Ne Kadar?

2022 Volkswagen Taigo Fiyatı Ne Kadar?
Geçtiğimiz yılın sonunda duyurulan yeni Volkswagen Taigo, bu yıldan itibaren ülkemizde satışa sunuluyor. İç ve dış tasarımı ile beğeni toplayan Volkswagen Taigo, dikkat çekici bir SUV modeli oldu. Türkiye’de 3 farklı donanım ve 3 farklı motor seçeneği ile satılacak olan yeni Volkswagen Taigo’nun fiyatları da belli oldu.

Buna göre en baz donanımda 2022 model Volkswagen Taigo fiyatı 515 bin TL’den başlıyor. Volkswagen Taigo’nun 1.0 TSI motora sahip 100 PS Style donanımlı versiyonu ise 661 bin TL fiyat etiketiyle dikkat çekti. Öte yandan Türkiye’ye gelip gelmeyeceği henüz belli olmayan Volkswagen Taigo 1.5 TSI 150 PS R-Line versiyonunun da fiyat bilgilerine ulaşıldı. Alman otomotiv devinin 2022 model fiyat listesine göre Volkswagen Taigo’nun en dolu paketi ülkemize gelmesi halinde 753 bin 800 TL’den satılacak.

2022 Volkswagen'in T-Cross Fiyatı Ne Kadar?

Volkswagen'in T-Cross isimli SUV modeli ise uzun zamandır oldukça beğeni topladı. Uzun yıllardır çeşitli Avrupa ülkelerinde satışa sunulan yeni Volkswagen'in T-Cross, artık Türkiye’de de SUV hayranları ile buluşacak. Ülkemizde 2 farklı donanım paketi ile satışa sunulması beklenen Volkswagen'in T-Cross fiyatı da belli oldu.

SUV meraklılarının yakından takip ettiği bu otomobil en baz donanımda 448 bin 300 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı bulacak. Volkswagen'in 2022 model T-Cross araçlarında 1.0 TSI 110 PS Style donanımlı en dolu versiyonu 587 bin 600 TL’den satışa sunulacak.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,049
Kullanıcılar
9,983
Son üye
oguzo
Üst