Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Kia Sportage Yolda Görüntülendi!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
SUV sınıfında en çok satılan ve Nissan ile birlikte liderlik eden 2021 Kia Sportage Yolda Görüntülendi! Bu yazımızda görüntülenen bu model için özellikleri neler ve tüm detaylarını sizlere hazırladık. Gelin hep birlikte Kia Sportage modelini inceleyelim.

2021 Kia Sportage Yolda Görüntülendi!​

2021 Kia Sportage modeli için daha önceden bir kaç kez casus resimler paylaşılmıştı. Fakat bu kez test sürüşüne çıkarılan Kia Sportage modeli pistlerde görüntülendi. Bir detay da belirtmek isteriz ki testleri de üzerindeki kamuflaj ile tamamladı. Bu kamuflaj modelin her zaman tasarım hatlarını gizleyen detay olmuştur. Kia Sportage için öngörüler oluşturduk. Gelin tasarımı hakkında size düşüncelerimizi paylaşalım. Kia Sportage modeli daha keskin hatlara ve daha sert bir yapıya kavuşmuş.

İlk görünen detay ise ön ızgara altında havalandırma deliklerinin bulunması diyebiliriz. Çünkü iddia edilen tasarıma çok benzeyen model, şimdilik konsept tanıtılan modele çok benziyor. Gelin 2021 Kia Sportage detaylarını video ile de izleyelim.


Değişiklikler den nasibini farlar da almış görünüyor. Daha keskin farlar bu modelde bizlere eşlik edecek. Buna ilave ise sola yatık V şeklinde gündüz farları gelecek. Bu gündüz farlarının yeri ise tasarımı olarak iddia edilen resimde de verilmiş. Far ile ızgara arasında yerini alacak. Değişen bir diğer güzel detay ise stop lambalarının tasarımı olmuş. Videoda da belirtildiği gibi seyir halinde çekilen bir model olmuş. Giderken de stop lambaları tasarım şeklini ele vermiş. Burada da keskin bir stil kullanılmış diyebiliriz. Ayrıca bizler bu tasarımdaki 3 nokta ve yan çizgi de gördük.

Bu tasarım da bir kediğillerin pati izine benziyor. Bu benzerliği de ilk olarak biz ortaya çıkardık. Bir diğer bilgiyi de sizlere eklemeden demeyeceğiz. Bildiğiniz gibi Peugeot gibi Kia da logo değişmişti. Bu model de de Kia yeni logo kullanmış oldu. Bu modelin değişen detaylarında da logoyu göreceğiz. Bu arada videonun sonunu da izlediyseniz bu detaylardan sonra çıkması muhtemel görünen tasarımı da sizlere hemen aşağıda veriyoruz.
2021 Kia Sportage Yolda Görüntülendi!
Bu arada Kia Sportage modeli için henüz tanıtım için net bir tarih bulunmuyor.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,459
Mesajlar
5,051
Kullanıcılar
9,991
Son üye
arel
Üst