Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Volkswagen Golf için ÖTV İndirimi Yapıldı? Bu indirim kaçmaz!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2021 Volkswagen Golf için ÖTV İndirimi Yapıldı? ÖTV indiriminden sonra Volkswagen Golf fiyatları ne kadar oldu? 2021 Volkswagen Golf fiyatı hakkında detay yazımızı sizlere sunduk. Gelin ÖTV sonrası bu modelin fiyat listesini inceleyelim.

2021 Volkswagen Golf için ÖTV İndirimi Yapıldı!​

2021 Volkswagen Golf için ÖTV İndirimi ne kadar oldu? Tüm paket fiyatları ne durumda? Bunları sizlere sunacağız. ÖTV matrahı düzenlemesinden sonra sıfır otomobil fiyatları bir bir düşmeye başladı. Bu düşen fiyatlara sahip otomobil modelleri arasına 2021 Volkswagen Golf de katılmış oldu. sevilen modelde ne gibi indirimler oldu ve liste fiyatları nasıl şekillendi onları inceleyelim.
2021 Volkswagen Golf için ÖTV İndirimi Yapıldı? ÖTV indiriminden sonra Volkswagen Golf fiyatları ne kadar oldu? 2021 Volkswagen Golf fiyatı hakkında detay yazımızı sizlere sunduk. Gelin ÖTV sonrası bu modelin fiyat listesini inceleyelim.
ÖTV indirimi sonrası Golf modelleri yeni fiyatlarla satışa sunuldu. Paket paket indirimleri inceleyelim. Golf giriş modeli olan Impression 1.0 TSI 110 beygir Manuel vitesli aracın indirim öncesindeki satış fiyatı 289 bin TL civarlarındaydı.

ÖTV dilim indirimine girmesinden sonra ise modelin güncel fiyatı 257 bin TL seviyesine indi. Bu da modelin tam olarak indirim evrimi geçirdiğini gösteriyor. Toplamda bu paketteki indirim ise 32 Bin TL oldu. Aracın diğer paketlerinde ise herhangi bir indirim söz konusu değildir. Şu an diğer paketler aynı satış fiyatından satılmaya devam etmektedir.

Üst paketlerin indirim almamasından dolayı da alt paket ile üst paket arasında makas açılmış oldu. DSG Life paketinin fiyatı ise şu an 361 bin TL olarak görünüyor. Bu pakette de herhangi bir indirim olmamıştır. Bu fiyata düşük paketi kıyaslarsak eğer aradaki makası 104 Bin TL odu. Bu da paketler arası uçurumun oluştuğuna işarettir. En yüksek paket fiyatını merak edenler için ise 2021 Volkswagen Golf en yüksek paket seçiminde 441 bin TL olarak görünüyor.

Yani yepyeni bir model almış gibi fiyat farkı oluşmuş durumdadır. Yani düşük paketi ile arasında tam olarak 184 Bin TL fark oluşmuş oldu. Volkswagen için üst paketlere ÖTV indirimi bekleyenler bu kampanyada da bu indirimi görmemiş oldu.


2021 Volkswagen Golf için ÖTV İndirimi yazımızın sonunda sizlere şu soruyu sormak istiyoruz. Bir modelin tek paket tek fiyat satılması mı güzel olur? Yoksa bu şekilde aradaki makasa farklı bir araba fiyatını verdiğimiz bu satış stratejisi mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,854
Son üye
Fırat Haşim
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst