Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2020 Yılında Norveç’te satılan arabaların yarısından fazlası Elektrikli Versiyon Oldu


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
audiuk00021838_2.jpg

2020 Yılında Norveç'te satılan arabaların yarısından fazlası Elektrikli Versiyon Oldu yani 2020 yılı Norveç için elektrikli otomobillerin yılı oldu. Tüm çeyreklerde 2020 Norveç araba satışlarına baktığımızda Elektrikli otomobillerin yarıdan fazla olduğu kaydedildi.

2020 Yılında Norveç'te satılan arabaların yarısından fazlası Elektrikli Versiyon Oldu​

Norveç ve benzer Avrupa ülkelerinde Elektrikli otomobiller çok fazla beğeni gördü. Bu ibre yavaştan bizim ülke de de etkisini göstermeye başlıyor. Elektrikli TOGG üretileceği duyurulunca ülkemizde elektrikli araçlara bir sempati oluştu.

Bu da ülkemizde de elektrikli otomobile karşı ilgiyi beraberinde de yen araçlarda bir beklentiyi beraberinde getirdi. Bu ibre ise sanırsam Türkiye de 2023 veya 2024 yılında dönebilir. Alt yapı tamamlanınca daha da artış olacak diye görülüyor. Yani elektrikli şarj istasyonları tamamlanınca bu sayı artacaktır.

Bu da tahminim olarak kalsın 2025 yılında da bizde de Elektrikli Otomobiller diğer otomobil satılarına göre yarıdan fazla olacaktır. Norveç zaten elektrikli otomobil ve doğayı az kirleten elektrikli motor üretimini ve araçlarını destekleyen bir tavır sergilemişti. Bu da Bu satışları etkilemiş oldu. Haber kategorimizde sizlere bu konuyu anlattık.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,861
Son üye
emreims
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst