Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Kia CV özellikleri ve detayları belli oldu!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2022 Kia CV özellikleri ve detayları neler? Kia CV fiyatı ne kadar olacak? SUV üretilen modelin iç tasarımı hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşacağız. Kia özellik yeni modellerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Geçen gün sizlere haberini yaptığımız Elektrikli 2022 Kia EV6 modelinden sonra şimdi de sizlere 2022 Kia CV özellikleri hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Geçtiğimiz günlerde Kia CV adında model duyurmuştu. Bu gün de objektiflere kamuflajlı şekilde yansıdı.

Bizde sizler için genel tasarım hatlarını anlatacağız. Belirlenen 2022 Kia CV özellikleri ve detayları neler bunlar hakkında içeriğimiz güncelledik. Kia, orijinal olarak içten yanmalı güç için tasarlanmış platformlara dayanan mevcut Soul ve Niro EV'lerin aksine, özel olarak batarya-elektrik gücü için tasarlanmış bir platforma dayalı ilk elektrikli aracı üzerinde çalışıyor.

CV kod adlı yeni model şu anda prototip formunda turlar yapıyor ve mühendisler kıyaslama için Tesla Model 3 ve Jaguar I-Pace kullanıyor. CV kompakt bir crossover SUV olacak ve Kia ilk detayları Mart ayında açıklamayı planlıyor.
2022 Kia CV özellikleri ve detayları belli oldu!
Halihazırda bildiğimiz şey, CV'nin Hyundai ve Genesis'in kardeş modelleriyle birlikte Hyundai Motor Group'un yeni E-GMP modüler EV platformunda geliştirildiği . Kia, 2026 yılına kadar serisinde 11 EV bulundurmayı planlıyor ve bunlardan yedisi E-GMP platformuna dayanacak ve geri kalanı orijinal olarak içten yanmalı güç için tasarlanmış modifiye platformlara dayanacak.

Hyundai'nin CV'ye ikizinin adı Ioniq 5 olacak. Bu ay içinde açıklanacak. Genesis sürümünün bir eGV60 veya bu doğrultuda bir şey olarak adlandırılması bekleniyor . E-GMP platformunu temel alan tüm araçlar, 200 milin üzerinde bir menzile sahip olacak ve 20 dakikadan daha kısa sürede% 80'e kadar şarj etme kabiliyetine sahip olacak. İşte beklenen Model:
2022 Kia CV özellikleri ve detayları belli oldu!
Kia konsepti ile hayal CV için bir önizleme olarak görev yaptı 2019 den. Bir SUV, bir sedan ve hatta bir sportif coupe unsurlarını birleştiren bir banliyö arabası olarak tanımlandı ve genel olarak burada prototipte gördüğümüz şey bu.

Dört kapı mevcuttur ve kama unsurları boyunca görülebilir. 2021'de satışa başlamak için CV'ye bakın. Amerika Birleşik Devletleri için yeşil ışık yakılırsa, yeni EV'nin 2022 modeli olarak bayilere ulaşmasını bekleyin. Bunlar ise Kia CV için casus kameralara yansıyan Kamuflajlı olan araç resimleri:
2022 Kia CV özellikleri ve detayları belli oldu
2022-Kia-CV-ozellikleri-ve-detaylari-belli-oldu4-1024x640.jpg
2022-Kia-CV-ozellikleri-ve-detaylari-belli-oldu3-1024x651.jpg
2022-Kia-CV-ozellikleri-ve-detaylari-belli-oldu2-1024x665.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,049
Kullanıcılar
9,983
Son üye
oguzo
Üst