Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Volkswagen ID.5 GTX Özellikleri ile Ortaya Çıktı


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2022 Volkswagen ID.5 GTX özellikleri az çok belli oldu. Yeni otomobil yakın bir zaman içerisinde yollara ve kullanıcılarına kavuşacak. Geçtiğimiz günlerde Volkswagen'in ID.4 GTX modelinden sizlere bahsetmiştik. Volkswagen son zamanlarda elektrikli araçlara ve bu dünyaya ciddi bir yoğunluk göstermeye başladı. Zira peş peşe gelen elektrikli araç haberlerinin çoğunluğu Volkswagen tarafında olmakta. Bu bağlamda da Volkswagen kullanıcıları ilgili husus hakkında son derece mutlular.

Volkswagen, ID.5 modelini piyasaya sürmeden önce sürümün GTX modelinden de bahsetti. Performanslı SUV Coupe modeli ile birlikte Volkswagen'in amacı hem elektrikli otomobil dünyasında ve hem de otomobilin kendi segmentinde kuvvetli bir noktaya yerleşmek. Halihazırda mevcut olan ID.4 modeli ile ID.5 birçok ortak noktaya sahip. Üstelik ID.5 GTX ise ID.4 GTX'in lansmanı esnasında gösterildi. Avrupa'da satışa çıkacak olan üçüncü model araç için Volkswagen tarafı ümitli. Otomobille beraber olarak satılacak diğer iki model de ID.3 HATCH ve ID.4 olmakta.

Volkswagen tarafının amacı ID.5 GTX ile beraber Coupe performans segmentide tacı eline geçirmek. Volkswagen'in patronu Ralf Brandstatter otomobille ilgili önemli açıklamalar da gerçekleştirdi. Brandstatter, otomobilin zarafetiyle beraber önemli bir GTX versiyonu olacağını söyledi. Dolayısıyla Volkswagen tarafının ilgili araçtan son derece ümitli olduğunu söylememiz mümkün.
2022 Volkswagen ID.5 GTX özellikleri

2022 Volkswagen ID.5 GTX Özellikleri​

Otomobili 295 beygir güç sunan çift motor ile birlikte gelmesi bekleniyor. Aynı zamanda modelin dört tekerlekle çekiş yapacağını da belirtelim. 479 kilometreye kadar menzil sunması beklenen araç aynı zamanda 77 kWh değerinde batarya da kullanabilir.

Bu oranların modern bir elektrikli otomobil için son derece iyi olduğunu söylemek doğru olur. Özellikle modelin performans odaklı olduğunu da düşünmemiz gerektiğini hatırlatalım. ID.5 modeli kardeşi ID.4 ile aynı fabrikadan çıkma olacak. Birçok açıdan birbirlerine benzer olan iki model elektrikli otomobil dünyasında Volkswagen'in yapı taşları olacaklar.

Zwickau fabrikasında üretilmesi planlanan modelin geniş detayları henüz açıklanmadı. Modelde farklı güç çıkışlarının da olma olasılığının son derece yüksek olduğunu söyleyelim. 2022 Volkswagen ID.5 GTX özellikleri bu şekilde, fakat otomobilin fiyatı açıklanmadı. Fiyat konusunda bir güncelleme gerçekleştirdiği takdirde sizleri bilgilendireceğiz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,858
Son üye
MURAT KALOĞLU
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst