Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.
Kayıt Olselam arkadaşlar aracımı yeni aldım bursadan istanbula harekat ettm yolda aracımı tru go da şarj ettim sonra aracım yüksek voltaj hatası verdi resetliyorum düzeliyo ama tekrardan aynı hatayı veriyo bunun bi
selam arkadaşlar aracımı yeni aldım bursadan istanbula harekat ettm yolda aracımı tru go da şarj ettim sonra aracım yüksek voltaj hatası verdi resetliyorum düzeliyo ama tekrardan aynı hatayı veriyo bunun bi çözümü varmıdır
Aynı konuyu sitemizde açmışlar. Oradan cevaplara bakabilirsiniz. https://yerliotomobil.org/konular/togg-t10x-yuksek-voltaj-arizasi.2951/selam arkadaşlar aracımı yeni aldım bursadan istanbula harekat ettm yolda aracımı tru go da şarj ettim sonra aracım yüksek voltaj hatası verdi resetliyorum düzeliyo ama tekrardan aynı hatayı veriyo bunun bi çözümü varmıdır
selam arkadaşlar aracımı yeni aldım bursadan istanbula harekat ettm yolda aracımı tru go da şarj ettim sonra aracım yüksek voltaj hatası verdi resetliyorum düzeliyo ama tekrardan aynı hatayı veriyo bunun bi
selam arkadaşlar aracımı yeni aldım bursadan istanbula harekat ettm yolda aracımı tru go da şarj ettim sonra aracım yüksek voltaj hatası verdi resetliyorum düzeliyo ama tekrardan aynı hatayı veriyo bunun bi çözümü varmıdır