Yerli elektrikli otomobil bir süre önce görücüye çıktı ve hem sahip olduğu özellikler hem de göz alıcı tasarım ile büyük ilgi gördü. Türkiye'nin yerli otomobili için şimdiden 120 binden fazla talep olduğu ifade edildi. Ön sipariş bedelinin 30-40 bin TL olacağı açıklandı. koordinasyonu ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) sağlayacağı belirtildi. Fabrika kurulduktan sonra ön siparişler alınmaya başlanacaktır.
Yerli otomobile daha şimdiden senelik üretim miktarı kadar talep olduğu da gelen bilgiler arasında. Türkiye'nin dört bir yanından gelecek olan alım taleplerinin bu süreci destekleyeceği şüphesiz. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (BTSO) ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay da bunu doğrulayarak şimdiden 175 bin küsür talep olduğunun altını çizdi.
Yerli otomobile daha şimdiden senelik üretim miktarı kadar talep olduğu da gelen bilgiler arasında. Türkiye'nin dört bir yanından gelecek olan alım taleplerinin bu süreci destekleyeceği şüphesiz. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (BTSO) ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay da bunu doğrulayarak şimdiden 175 bin küsür talep olduğunun altını çizdi.
Moderatör tarafında düzenlendi: