Merhaba arkadaşlar, bazıları TOGG'un çalıntı olduğunu söylüyorlar. Siz bu kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Tabii ki ben bu söylentilere ihtimal vermiyorum ancak sizin bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ettim. Onlar batıdan gelen her şeyi sorgulamadan kabul ederler ancak söz konusu bizim ülkemiz olunca nedense bir şeyler başaracağımıza inanmazlar.
Kendileri Türk oldukları ve bu vatanda yaşadıkları halde milli ve yerli ürünlerimizi, ülkemizin başarılarını yok sayar ve onlara işte "çalıntı" vs. gibi kılıf uydurmaya çalışırlar. Gerçekten bu tutumun nedenini anlayamıyorum. Tasarım belki yurtdışına yaptırılmıştır ve satın alınmıştır benzerlikler olabilir bu doğal değil mi?
Kendileri Türk oldukları ve bu vatanda yaşadıkları halde milli ve yerli ürünlerimizi, ülkemizin başarılarını yok sayar ve onlara işte "çalıntı" vs. gibi kılıf uydurmaya çalışırlar. Gerçekten bu tutumun nedenini anlayamıyorum. Tasarım belki yurtdışına yaptırılmıştır ve satın alınmıştır benzerlikler olabilir bu doğal değil mi?
Moderatör tarafında düzenlendi: