Konular
1,899
Kullanıcılar
4,534
Son üye
Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.
Kayıt OlHabertürk üzerinden yapılan habere göre;Teslimat tarihlerine ilişkin uygulamada henüz güncelleme yapılmadı, Ne zaman yapılacağını bilen var mı?
TOGG ANAHTAR TESLİM TARİHİ BELLİ OLDU
Yapılacak TOGG çekilişleri kapsamında, öncelikle V2 donanımlı 523 kilometre menzilli T10X’ler Nisan ayından itibaren teslim edilecek. V1 ile V2 donanımlı 314 km menzile sahip versiyonlu TOGG T10X’lerin teslimatları 2023 Temmuz ayında başlayacak.
teslim edecekleri arabaların bir kısmını 5 aydır üretmişlerdir diye düşünüyorum.Böyle bir haber var eğer doğruysa ay ay üretim bu sekilde olacak imiş
![]()
Togg T10X'in Aydan Aya Üretim Adetleri Ortaya Çıktı - Webtekno
Togg'un Gemlik'teki fabrikasında hangi ayda kaç adet T10X üretimi yapılacağı belli oldu.www.webtekno.com
Nisan 2023 den itibaren teslimatlari başlayacaktır diyor uzun menzillerde hocam evet .sıra no nedir en sonlarda mi bilemiyorum ama sizin ki epey geçe kalmış görünüyor.umarim bir yanlışlık olmuştur .yarın arayip bir sorun isterseniz arayıp teyit etmekte fayda var .ben 2 kere aradım ikisinde de sıkıntısız ulaştım görüştüm togg care kullanıcı ilgi merkezi personelleriyle.sahsen yarın ben arayacağım teyit etmek amacıylaNeden o halde sipariş verirken uzun menzilli Lee Nisan ayında teslim edilecektir bilgisi veriyorlar. Aracımı sattım şimdi sattığım aracı alamam o fiyata birde aralığa kadar fiyat değişecek kesinlikle ne anladık bu işten.
Mail geldi uzun menzilli araç aldık en geç temmuz die alınan sipariş mailde Aralık ayında teslim gösteriyor. Ne kadar saçma. Ben o halde neden uzun menzilli aldım.
Son 2000 kişiyi aralığa attılar herhalde. Fiyat güncellemeleri çok şişkin gelirse iptal sayıları artabilir.
Bunun hesabını ve tedariğini hesaplayamayan yöneticiler togg aracını yollarda fazla uzun götüremez. Ben gerekli resmi işlemlerimi başlattım müşteri temsilcilerinin verdiği bilgiler nedeni ile zarara uğradım. Bunun sorumlusu kim ise bunu bedelini benim değil onun yada onalarin ödemesi gerekli.
Togg da devrim gibi oldu desenize çarpışma testlerini dahi yapmadan apar topar satışa çıkarılan seçimlerde yolda olsunda sonrasına bakarız denildi bence. Secimmugruna binlerslce kişi yine bağdır edildi. Tabi milyonları etkileyen bir reklamda binlerce kişi önemsiz olsa gerek