Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.
Kayıt OlGalericiler bile senden fazla veriyorciddi alıcıyım piysadaki uçuk rakamlarla ilgilenmiyorum aracı v2 uzun menzil full aracı olup satmak isteyen varsa lütfen fiyatını ve numarasını yazsın nakit alıcam aracı 1.85 1.9 gibi rakamlara satacaklar hiç yazmasın hocam
Varsa bizede söyle alalım be reisimciddi alıcıyım piysadaki uçuk rakamlarla ilgilenmiyorum aracı v2 uzun menzil full aracı olup satmak isteyen varsa lütfen fiyatını ve numarasını yazsın nakit alıcam aracı 1.85 1.9 gibi rakamlara satacaklar hiç yazmasın hocam
o fiyatlara alacak galerici nerde göstersene biGalericiler bile senden fazla veriyor
Galerici herhaldeKaç tane aldınız? Tır dolmuştur..
Adamsın kıralTogg alamama gerek yok. Döviz alsan da yılbaşından sonra o para yine 2 milyon olur
Ne geziyon burda o zamanTogg alamama gerek yok. Döviz alsan da yılbaşından sonra o para yine 2 milyon olur
ağzı olan konuşuyo işte bişey bildiğinden değilNe geziyon burda o zaman
Togg toplayıp da kar etmek isteyene yazdım. Binmek için alanlara değil.Ne geziyon burda o zaman
O herifi anlayamamamışsın. Togg toplayan arkadaşa yazdım. Togg toplayıp da kar etmek isteyen arkadaşa sözüm. Binici olup da araba ihtiyacını gidermene değilTogg forum satış sitesinde herifin biri tog almaya gerek olmadığını Euro alacağını söylüyor.
togg topladımığım kanısına nerden vardın ultra zeki arkadaş ? üstelik konuşma uslubuna dikkat edelimO herifi anlayamamamışsın. Togg toplayan arkadaşa yazdım. Togg toplayıp da kar etmek isteyen arkadaşa sözüm. Binici olup da araba ihtiyacını gidermene değil
aracı 2 milyon isteyip değerinde talep edince millet toplayıcı mı oluyo zeki herifO herifi anlayamamamışsın. Togg toplayan arkadaşa yazdım. Togg toplayıp da kar etmek isteyen arkadaşa sözüm. Binici olup da araba ihtiyacını gidermene değil
Yılbaşına da kalmayacak gibiyılbaşından sonra 2 milyona bulursanız tekrar burada görüşelim.
Yıl başına gerek kalmadıyılbaşından sonra 2 milyona bulursanız tekrar burada görüşelim.
Kral büyüksün yılbaşı olmadan satış fiyatı 2m oldu bile. Bize kupon ver basalımTogg alamama gerek yok. Döviz alsan da yılbaşından sonra o para yine 2 milyon olur
Zaten yeni fiyatlar 1920ciddi alıcıyım piysadaki uçuk rakamlarla ilgilenmiyorum aracı v2 uzun menzil full aracı olup satmak isteyen varsa lütfen fiyatını ve numarasını yazsın nakit alıcam aracı 1.85 1.9 gibi rakamlara satacaklar hiç yazmasın hocam
Uzun menzil en üst paket cam tavan + ses sistemi Gemlik mavisi 1820 lira .05327388526ciddi alıcıyım piysadaki uçuk rakamlarla ilgilenmiyorum aracı v2 uzun menzil full aracı olup satmak isteyen varsa lütfen fiyatını ve numarasını yazsın nakit alıcam aracı 1.85 1.9 gibi rakamlara satacaklar hiç yazmasın hocam
Yilbasi gecti ne oldu??? Fiyatlar yerlerdeee geziyor gazlamayin bosuna kendinizi millet 1.720 lere satmaya basladiyılbaşından sonra 2 milyona bulursanız tekrar burada görüşelim.
Admin olarak konuya dahil olmak istemedim. Sıfır Fiyat artışı da bu ikinci el piyasasını rolentiye almak için yapıldı. O gün bu gündür. Fiyatlar 1.680-1.750 arasında geziniyor. Firma mantıklı bir hamle yaptı. Ama dediğim gibi admin olarak konuya müdahil olmak istemedim. Olması gereken şeye döndük. Yani ikinci el fiyatı ve sıfır fiyatı değerleri yerine geliyor. Kimse ikinci ele sıfırdan fazla para vermek istemez.Yilbasi gecti ne oldu??? Fiyatlar yerlerdeee geziyor gazlamayin bosuna kendinizi millet 1.720 lere satmaya basladi
Merhabalar hocam. Satış ilanlarının yet aldığı kategorimiz aşağıda linkte yer almaktadır.1370 ile 1410 lira arasi v2 kısa menzil togg arıyorum ciddi satmak isteyen iletişime geçebilir tercihen siyah renk