Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.
Kayıt OlAnkara Söğütözü Yetkili Servisine teşekkürler ön kameram değiştiTogg V2 UM ön çevre kamerası açılmıyor siyah ekran çıkıyor, aynı hatayı alan ve çözüm bulan var mı? Servisin çağırmasını bekliyorum bu arada.
Ankara Söğütözü Yetkili Servisine teşekkürler ön kameram değişti
Merhaba, Sağ taraftaki kameralar siyah ekran verdi. Aracı kilitledikten ve bir müddet bekledikten sonra kendiliğinden çözüldü. Araç bir kaç sefer farklı arızalar (enerji sistemi vs) verdi ama hepsinde aracı tabiri caizse kapat-aç yaptım ve arıza kendiliğinden gitti. Aynı hatayı şu ana kadar tekrarlanmadı.Togg V2 UM ön çevre kamerası açılmıyor siyah ekran çıkıyor, aynı hatayı alan ve çözüm bulan var mı? Servisin çağırmasını bekliyorum bu arada.
merhaba hocam bende de bugün ön kamera hatası verdi. kitledim çıktım arabadan bakalım bir sonraki çalıştırmada hata düzelmiş olacak mı ? umarım sizin ki gibi çabucak sorun çözülür.Merhaba, Sağ taraftaki kameralar siyah ekran verdi. Aracı kilitledikten ve bir müddet bekledikten sonra kendiliğinden çözüldü. Araç bir kaç sefer farklı arızalar (enerji sistemi vs) verdi ama hepsinde aracı tabiri caizse kapat-aç yaptım ve arıza kendiliğinden gitti. Aynı hatayı şu ana kadar tekrarlanmadı.
Kameradaki teknik hatadan değiştiTeşekkür ederiz sorunun kaynağını söylediler mi teknik bir problem mi? Yoksa kronik bir problem mi?
Merhaba mesajları yeni okudum kamerada teknik imalat hatası varmış yenisi ile değiştirildi sorun kalmadıHerkese iyi akşamlar aynı kamera hatasını bende yaşadım donanım hatası mı yoksa yazılım mı bilgi verirseniz çok sevinirim Ekli dosyayı görüntüle 4778