Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Volkswagen Jetta Tanıtımı yapıldı!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
Bu haberimizde sizlere 2022 Volkswagen Jetta Tanıtımı hakkında detaylar, özellikleri neler? Motor detayları neler? Araç için paket ve fiyat seçenekleri neler? Onlar hakkında bilgiler paylaşacağız. Gelin hep birlikte 2022 Volkswagen Jetta detayları neler inceleyelim.

2022 Volkswagen Jetta Tanıtımı yapıldı!​

Eski model Jetta serisine kıyasla biraz daha güçlü ve dış tasarımdaki değişikliklerle dikkat çekiyor. Aracın eski halinden belirgin farklılıklar yer alıyor.

Bu da Yeni Volkswagen Jetta için beğenileri toplayacağı anlamına geliyor. ABD için satışa da çıkacak olan model, ülkemize de 2022 şubat aylarında gelecek.
2022 Volkswagen Jetta Tanıtımı hakkında detaylar, özellikleri neler? Motor detayları neler? Araç için paket ve fiyat seçenekleri neler?
Dış tasarımda makyajlanan modelin ön ve arka görüntüsü eskiye göre daha güzel olmuş. Çünkü karakteristik bir sertlik kazanan Jetta, Passat görünümüne kavuşmuş diyebiliriz. Tabi ondan ölçü ve görüntü olarak da alt seri olduğunu hissettiriyor. Genel anlamda bunlar değişkenlik gösterirken biz sizlere bu detayları yavaştan açıklamaya başlayalım.

2020 Volkswagen Jetta da ilk göze çarpan detaylar ön ve arka tampon diyebiliriz. Makyajlama çalışmasını ön ve arka tamponlar ayrıca hissetmiş. Ön tamponda yer alan ızgara görünümleri araca ayrı bir karakter katmış diyebiliriz. Buna ilave LED farlar da dikkat çeken nokta olmuş. Arka tarafta ise jetta yazısı ve stop lambaları ince olarak yapılmış.

Alt versiyonda bulunan görünümden çok ince rötuşlar yapılmış. Genel hatlarda ise şekilde bir değişiklik ve makyaj hissediliyor. Dış kısımda bu tarz değişiklikler mevcut. Şimdi asıl değişikliklerin yapıldığı iç kısma geçelim.
2022 Volkswagen Jetta Tanıtımı hakkında detaylar, özellikleri neler? Motor detayları neler? Araç için paket ve fiyat seçenekleri neler?

2022 Volkswagen Jetta iç kısımda ise tam anlamıyla değişim rüzgarı estirmiş. Yepyeni 10 inç multimedya ekranı yer almış. Sürücüye daha kolay erişim sağlayan ve ona dönük olan kontrol paneli en güzel değişiklik ise hayalet ekran ve göstergelerde ki değişiklik diyebiliriz. Bazı özellikleri ise GLI paketi ile sahip olabiliyorsunuz. Bu da koltuk ısıtma ve direksiyon ısıtma olarak bu paketi alırsanız faydalanıyorsunuz.

Tabi diğer paketlerde de opsiyonel olarak artı ücret ile seçebilirsiniz. Bunun da detayını vermek istedim. 2022 Volkswagen Jetta teknik ve güvenlik paketlerinde de iyi şeyler sunmuş. Bunlar da şu şekilde; Trafik yardım, kör nokta uyarı sistemleri, acil fren sistemi, yaya takip özelliği, şerit takip sistemi, trafik ışıkları ve levha algılama sistemi gibi donanımlar da 2022 Volkswagen Jetta modelinde yer alan güvenli sürüş özellikleri arasında geliyor.
2022 Volkswagen Jetta Tanıtımı hakkında detaylar, özellikleri neler? Motor detayları neler? Araç için paket ve fiyat seçenekleri neler?

Yeni Volkswagen Jetta Motor seçenekleri neler?​

Volkswagen Jetta modeli için gayet önerilen motor seçenekleri mevcut olarak tanıtım yapılmıştır. Araçta 2 adet farklı motor seçeneği kullanılmıştır. Bu iki motor da farklı paketlerde sunulmaktadır. Birisi GLI modeli için diğeri de standart model için belirlenen 2 motor seçeneği. Standart seçenekte 4 silindir motor, 1.5 litrelik ve 158 beygir güce sahip bir motor.

Ayrıca bu motor 249 Nm tork değer üretiyor. Bir önceki seride yani eski modelde eski 1.4 litre motor mevcut iken şimdi 1.5 litre motor kullanılmıştır. GLI serisinde motor ise 2.0 olan ve 231 beygir güce sahip ve 350 Nm Tork güce sahip bir motordur. Bu motor gerçekten çok daha iyi güce sahip olarak üretilmiş motordur. Bu aracın ise 2 adet şanzıman seçeneği mevcut.

Bunların birisi manuel, diğeri ise otomatik olan şanzımandır. Manuel olan seçenekte 6 ileri şanzıman, otomatik olanda ise 8 iler DSG şanzıman yer almaktadır. Fiyat kısmını merak edenler için ise seçenekler henüz paylaşılmamıştır. Aracın ABD pazarında ise en fazla 25 Bin dolar seviyesinde satışa çıkacağı tahmin ediliyor.

Ülkemizde ise bu rakamlar merak konusu olacaktır. Henüz netleşmeyen fiyat konusu detaylandırılır ise bizde sizlere liste fiyatlarını yine böyle güzel bir yazı ile sunacağız. Bu arada merak edenler için ÖTV indirim sonrası Golf fiyatı ne durumda diyenler yazımızı okuyabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,050
Kullanıcılar
9,984
Son üye
Yalcinm
Üst