Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Volkswagen Arteon daha güçlü geliyor!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2022 Volkswagen Arteon daha güçlü gelmeye hazırlanıyor. Passat modelinin ABD de satışının durmasından sonra modelde güncelleme yapıldı. Bu güncelleme de ise dış tasarımda değişiklik beklenmiyor. Fakat motor gücünde büyük bir güncelleme yapacak. Şimdilik ABD de satışa sunulacak model için araç içerisinde bulunan teknolojide büyük değişim olacak.

2022 Volkswagen Arteon hakkında detaylar belirlendi​

2022 Volkswagen Arteon için belirlenen güç ise 300 beygir olduğu doğrulandı. Tam bir R kuvvetinde bir motora sahip olacak. Motor için ise TSI motor kullanılacak. Tork değeri artık 400 Nm olarak değişiyor.

2022 Volkswagen Arteon daha güçlü geliyor!



2.0 litre yeni TSI motorun, tüm bu değerlerle beraber eski modeline nazaran 32 beygir ek güç ve 50 Nm ek tork fark bulunuyor. Bu da güçlü bir motor geleceğini bizlere gösteriyor.

Eski model için şanzıman kısmında 8 ileri DSG şanzıman yer alırken bu kez ise 7 ileri DSG şanzıman yer alacaktır. Daha atik olacağı düşünülen model için 7 ileri DSG şanzıman seçildiği söyleniyor. Fakat denemelerden sonra sizlere sunulacaktır. Paket seçeneklerine gelecek olursak da 4 çeker versiyonu da olacaktır.

2022 Volkswagen Arteon daha güçlü geliyor!



2022 Volkswagen Arteon iç tasarımda ise mükemmel teknoloji sunmuş. Gerçekten ağır duruşunu ve segmentini belli eden bu iç tasarım Arteon'a çok yakışmış. Kendi klasmanında iyi bir iç tasarım ve koltuk yapısı görmek bizleri de mutlu etti diyebiliriz. Ekran ve gösterge paneli kısmında ise gayet güzel bir tasarım sunulmuştur.

Araç şimdilik ABD ile sınırlı görünüyor. İlerleyen zamanda ise Avrupa ülkelerine geleceği hakkında detaylı bilgi bulunmuyor. Henüz Türkiye'de ve Avrupa'da satışı hakkında detay bulunmayan bu model hakkında detaylar gün geçtikçe netleşecektir. 2022 Volkswagen Arteon 300 beygir'in üzerinde gücü de TSI motor ile sunacak. Bizler de bu gelişmeleri sizlere sunmaya devam edeceğiz. Sizin yeni 2022 Volkswagen Arteon hakkında görüşlerin neler? Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,837
Son üye
erdal ercan
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst