Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Renault Master Hidrojen prototip modeli tanıtıldı!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2022 Renault Master Hidrojen prototip modeli tanıtımı yapıldı. Üretimine 2022 yılında başlaması beklenen hidrojenli 2022 Renault Master Hidrojen modelinin prototipi bugün bizlerle. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Renault ve hidrojen şirketi Plug Power ortaklığında ortaya çıkan HYVIA; Master minibüsünün gelecek sene satışa sunulacak hidrojenli bir prototipini ortaya çıkardı. Bununla birlikte modelin sunduğu özellikler ile her yönden kullanıcısını tatmin etmesi hedefleniyor.

2022 Renault Master Hidrojen teknik özellikleri​


30kW yakıt hücresine ve 33kWh bataryaya sahip olan Renault Master Van H2-Tech; kullanıcılara 498 kilometrelik bir sürüş menzili sunabiliyor. Özellikle elektrikli modellerin şarj olma süresini problem olarak gören kullanıcılara hitap eden modelin yakıtı, yanmalı modeller gibi oldukça hızlı bir şekilde doldurulabiliyor.

Ayrıca model 12 metreküplük bir kargo alanına da sahip. 6’şar kilogramlık dört basınçlı tanka sahip olan model, bu tanklara hidrojen depolayabiliyor. Bununla birlikte HYVIA tarafı model ile birlikte prototip olarak bir dolum istasyonunu da kamuoyuna tanıttı. Ayrıca markanın CEO’su David Holderbach şu açıklamada bulundu; “İlk hidrojen prototiplerimizi sunmaktan gurur duyuyorum. HYVIA, hidrojen hareketliliğinin zorluklarını karşılamak için müşterilerimize özel olarak hazırlanmış bir teklif için hidrojen hareketliliği çözümleri ile ilgili.

HYVIA olacak. Karbonsuz mobilite için tüm ekosistemini ve profesyonel filolarını tüm bölgelere dağıtabilen HYVIA, iki liderin güçlü yanlarını ve becerilerini bir araya getirerek hızla ilerliyor: Renault Grubu ve Plug Power.” Master minibüsünün farklı varyantlarının da yakında duyurulması beklenirken; diğer modelin 300 kilometre menzil ile 15 kişilik iç yaşam alanına sahip olması bekleniyor.

Nerede üretildi?​

Prototip minibüs, markanın Batilly’deki fabrikasında üretildi. Fakat hidrojen güç aktarma organının modele entegrasyonu PVI tarafından gerçekleştirildi. Prototipin motoru, Cleon fabrikası tarafından üretilirken, yakıt hücresi montajının ise Flins’teki tesislerde yapılması planlanıyor. Son olarak model ile birlikte tanıtılan hidrojen dolum istasyonu, HYVIA tarafından üretilirken; “tam bir hidrojen ekosistemi” hedefiyle tasarlanıyor.

2022 Renault Master Hidrojen prototip modeli tanıtıldı!
2022 Renault Master Hidrojen prototip modeli tanıtıldı!
2022 Renault Master Hidrojen prototip modeli tanıtıldı!

Kaynak: https://dijitaltekerlek.com/2022-renault-master-hidrojen-prototip-modeli-tanitildi/
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,050
Kullanıcılar
9,984
Son üye
Yalcinm
Üst