Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Ford Bronco için Yeşil Renk seçeneği de olacak!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2022 Ford Bronco için Yeşil Renk seçeneği de olacak! Araç Türkiye de satışı olacak mı? Satılırsa 2022 Ford Bronco Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak? Arabaları gerçekten seven insanların yeşil renkle, Özellikle de ormansı tonlarla garip bir ilişkisi vardır.

Onlardan yeterince yararlanamıyoruz, Çünkü hemen hemen her şeyde harika görünen nadir bir renktir. Ne yazık ki, böyle bir yeşil, 2021 Ford Bronco renk paletinden tamamen silinmişti ancak Ford kısa süre önce bu korkunç yanlışı düzeltti.

2022 Ford Bronco için Yeşil Renk seçeneği de olacak!​

Ford Bronco, 2022 için, 1970'lerde ilk nesil Bronco'da görülen Mallard Green rengine bir tür övgü olan "Eruption Green Metallic" ile satışa sunmaya karar verdi. Yeni yeşil renk tüm donanım seviyelerinde mevcut olacak ve yeni bir seçenek olarak Acı Biber Kırmızısı Metalik Renkli Vernik ile birleştirildi.

Diğer renk haberlerinde, 2022 için birkaç renk üretilmiyor. Antimadde Mavisi, Şimşek Mavisi Metalik ve Hızlı Kırmızı Metalik, 2021 ön sipariş kapandıktan sonra mevcut olmayacak. Bu arada Cyber Orange, 2022 için daha düşük donanımlarda sunulacak.

2022 Ford Bronco için Yeşil Renk seçeneği de olacak! Araç Türkiye de satışı olacak mı? Satılırsa 2022 Ford Bronco Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak?


Bu yeni moda renklerle yani 2022 Ford Bronco için Yeşil Renk ile ilgileniyorsanız, 2022 Bronco ön siparişe bu yıl içinde açılacak. F2022 Ford Branco hakkında daha önceden yazdığımız yazımıza ilave olarak da bu gün sevilen Yeşil renk haberini yapmak istedik. Araç ABD pazarında satışa sunulacak. Türkiye de satışı olacak mı? Yada satılırsa Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak?

Bu detaylar henüz net değil. Şirket bunun hakkında net bir açıklama yapmadı. Gelse bile Avrupa'nın bazı ülkelerinde satışa sunulur diye tahmin ediyoruz. Tabi ki 2022 Ford Bronco için açıklamalar yapıldıkça sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz. Bizce dev bir arazi canavarı gibi görünen bu model kesinlikle sayılı olsa da ülkemizde satılmalıdır. Çünkü doğa gezisini seven o kadar müşteri var ve bunlar bunun gibi arazi canavarı araç almak için can atıyor.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,050
Kullanıcılar
9,984
Son üye
Yalcinm
Üst