Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Renault Koleos kendisine hayran bıraktı!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
Yeni 2021 Renault Koleos hem iç hem de dış tasarımı ile görenleri kendisine hayran bıraktı. Ülkemizde sevilen marka Renault bu kez Koleos ile yeniden tasarlanan tarzı ile kendisinden söz ettirmeyi başardı. Şimdi sizlere Yeni Renault Koleos hakkında detaylar sunacağız.

2021 Renault Koleos detayları​

Güçlü tasarımıyla iddialı araçlar arasında yer bulan 2021 Renault Koleos modeli hakkında detaylar paylaşacağız. Motoru, özellikleri, iç ve dış detayları hakkında bilgiler yer alan yazımızı okumaya devam ediniz.

Yeni Renault Koleos Teknik Özellikleri​

Model: Yeni Renault Koleos ICON Motor: 1.3 TCe EDC 160 bg Yakıt Türü: Benzin Hacim: 1332 cc Maksimum Hız: 200 km Maksimum Güç: 157 / 5500 Maksimum Tork: 270 / 3750 Şanzıman: 7 ileri EDC 0-100 km/s Hızlanma: 7,5 Ağırlık: 1617 Yakıt Deposu: 60 CO2 Emisyonu: 134 Fiyat: 567.000 TL Genel özellikleri bu şekilde olan araç hakkında dış ve iç tasarıma değineceğiz. Şimdi sözlerimizi fazla uzatmadan dış tasarıma geçelim.
2021 Renault Koleos kendisine hayran bıraktı!

Yeni Renault Koleos Dış Tasarımı​

2021 Koleos dış tasarımında köklü değişikliğe gidilmiş. Özellikle Megane modelinde gidilen değişiklik olan ön panjur ve ızgaralar bu modelde de değişim göstermiş.

Ayrıca arkada yer alan egzoz görünümlü difüzör ise araca ayrı bir hava katmış. Eski modelde olmayan dış kasalarda çizgiler yer alarak ise kaslı bir görünüm oluşturulmuştur.
2021 Renault Koleos kendisine hayran bıraktı!


Dış tasarımda bir kaç minik değişiklik daha gözümüze çarpıyor. Bu değişiklik ise arkadaki Renault logosu ise Koleos yazısının hemen üzerine konumlandırılmış ve daha estetik görünüm katılmış. Bu difüzör krom kaplama ile de estetik bir yarış arabası görünümü kazandırılmış. Dış tasarımda daha net değişiklikler buralar diyebiliriz. Şimdi ise Renault Koleos iç tasarım detaylarına bakalım.
2021 Renault Koleos kendisine hayran bıraktı!

Renault Koleos 2021 iç tasarımı​

Renault'un iddialı araçları arasında yer alan model için iç tasarımda da değişikliğe gidilmiş. Ambians aydınlatma ve deri döşemeler bizi ilk karşılayan kısmı olmuş diyebiliriz. Önde yer alan ekran ve tuşlar çok estetik bir hava katmış. Direksiyon ince olarak ve estetik tasarlanmış. Kumandalar ve yardımcı sürüş ekipmanları da buradan kontrol edilebilir tuşlarla sağlanmış.

Koltuk detaylarına geçecek olursak da yumuşak ve rahat hissiyat veren koltuklar bizi karşılıyor. Arka kısımda ize baş ve diz mesafesi oldukça yerinde bir genişlik sunuyor.

Bu tip araçlarda en çok dikkatimizi çeken nokta diyebiliriz. Renault Koleos modelinde ise bu detay gayet rahat hissettiriyor. Ayrıca araçta bulunan USB, havalandırma çıkışları ve yardımcı uygulamalar kolaylıkla ulaşılabilir yerde bulunuyor. Şimdi ise motor detaylarına geçelim.

2021 Renault Koleos Motor seçenekleri​

Motor seçenekleri ise bu araç için en merak edilen konu oldu. Çünkü bu tip araçlarda kasa ve motor ikilisi önemli bir yere sahip diyebiliriz. Ki Renault bu konularda hep kasaya yetecek motor ve performans olarak geride kalmayacak bir motor kullanmayı seviyor.

Bu modelde de bunu uygulamış. Gelelim motor detayını; Koleos modelindeki motor seçeneği 1.3 TCe EDC 160 bg olan motordur. Yeni Renault Koleos, düşük tüketim yaparak ve sessiz bir şekilde çalışma sergilemektedir.

Yüksek performanslı motoru 200 km azami hıza çıkmaktadır. 0’dan 100 km hıza 7,5 saniyede ulaşabilmektedir ve model 100 km de 5,9 litre yakıt tüketimi ve 134 CO2 salınımı yapmaktadır. Bu değerler gerçekten performanslı bir araç olduğunu göstermektedir.

2021 Renault Koleos fiyatı ise 567.000 TL den başlamaktadır. Bu fiyata ise istediğiniz opsiyonu ekleyebilirsiniz. Bu eklemeden sonra 590.000 TL ye kadar çıkmaktadır. Araç için inceleme videosu;

Video kaynak Resimler ve teknik detayları için kaynak
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,835
Son üye
Cem.
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst