Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Renault Captur E-Tech Hibrit fiyatı ne kadar?


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2021 Renault Captur E-Tech Hibrit fiyatı ne kadar? 2021 Captur Hibrit Fiyatları ne kadar? Fiyat detayları hakkında detayları sizlerle paylaşacağız. Şimdi sözlerimizi fazla uzatmadan konu hakkında gelişmeleri paylaşmaya başlayalım.

Öncelikle Renault Captur için hibrit seçeneği bu yıl yani 2021 itibariyle gelmiş oldu. Şu an sadece İngiltere'de fiyat hakkında detay paylaşılır iken, modelin Türkiye'de de lansman yapılıp yapılmayacağı henüz bilinmiyor. Çünkü henüz resmi bir açıklama gelmedi. Fakat bizim beklentimiz elektrikli modeli olan Renault bir de hibrit suv seçeneği getirebilir ve ülkemizde satışa sunabilir diye düşünmekteyiz.
2021 Renault Captur E-Tech Hibrit fiyatı ne kadar?

2021 Renault Captur E-Tech Hibrit Özellikleri ve Motor seçenekleri​

Şimdi gelelim öncelikle 2021 hibrit Captur özellikleri paketleri ve motor seçenekleri hakkındaki detayların hepsini maddeler halinde sizlere sunacağız. Paket seçenekleri: Iconic, S Edition ve RS Line paketlerine sahip olacak. Sürüş modları: Üç farklı sürüş modu bulunmaktadır. Bunlar Pure, MySense ve Sport modudur.

Motor seçenekleri: 2021 Renault Captur Hibrit sadece 1 motor seçeneği mevcuttur. Bu seçenek ise sadece 1.6 litrelik 4 silindirli bir benzin motoruna entegre edilmiş, bir marş-jeneratör, geleneksel bir elektrik motoru ve 1.2 kWh pil paketi ile sunuluyor.
2021 Renault Captur E-Tech Hibrit fiyatı ne kadar?

2021 Captur E-Tech hibrit Fiyatı ne kadar?​

Yazımızın üst kısmında da belirttiğimiz gibi Türkiye'de satışı henüz açıklanmayan model hakkında fiyat konusu sadece İngiltere'de gerçekleşmiştir. Buradaki fiyatları ise şu şekilde belirlenmiştir. 2021 Renault Captur E-Tech Hibrit başlangıç fiyatı 24.000 Sterlin seviyesinde. S Edition modellerinin fiyatı 26.000 Sterlin. RS Line donanımı ise 27.695 Sterlin fiyat etiketine sahip olarak satışa çıkmıştır.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,849
Son üye
Fatih SAÇAN
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst