Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Mercedes-AMG EQS 63 Özellikleri Belli Oldu


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2021 Mercedes-AMG EQS 63 özellikleri belli oldu. Otomobil bütün detaylarıyla ve özellikleriyle birlikte Nurburgring'de görüntülendi. Mercedes'in performans modellerindeki iddiası aktif bir şekilde sürmeye devam ediyor.

Alman otomobil üreticisi yeni tanıttığı AMG modeli ile beraber piyasaya çıkmaya hazırlanmakta. İlgili modelin ise Almanya'da Nurburgring'de test edilmeye başlandığı bildiriliyor.

Bu bağlamda modelin test ortamı açıklandıysa çıkışı da yakındır diye biliriz. Zira otomobil gerek agresif dış görünüşü ve gerekse özellikleriyle bir hayli dikkat çekici. Bu bağlamda gelin aracın özelliklerine yakından göz atalım.

Aracın tasarım bazında farklılık taşıması bekleniyor. Dikey çubuklu ızgaraya sahip olması beklenen otomobilde aracın temel noktalarından bir tanesi tasarım olacak. Mercedes, güçlü tasarımı ile beraber rakiplerine göz dağı vermek niyetinde. Bu bağlamda araç tasarımıyla ilgili birçok şeyin beklendiğini belirtmemizde yarar var. Ancak tasarım konusunda halen net verilere sahip değiliz.

2021 Mercedes-AMG EQS 63 Özellikleri​

AMG etiketine sahip olan EQS aracın özellik bazında yenilikleri de mevcut. Fakat özelliklerden bahsetmeden önce Mercedes'in EQS 63, 55 ve 53 rozetleri adına da başvurularını yaptığını belirtelim. Dolayısıyla benzer seride farklı otomobiller de görme şansımız olacak.
2021 Mercedes-AMG EQS 63 Özellikleri
İlgili model serinin en tepeside yer alacak. Otomobilde 751 beygirlik çift elektrik motorlu güç aktarım mekanizması beklenmekte. Son derece kuvvetli olan bu motorlar güçlerini tamamen elektrikten alacaklar. Ayrıca 0-100 km/s hızlanma süresinin de dört saniye olduğu belirtiliyor. AMG EQS 53 varyantı 600 beygir, EQS 580 4MATIC varyantı ise 516 beygirlik konumda.

Bu bağlamda ikinci seri olan EQS 53 modeli 580 ve 63'ün arasına konumlandırılacak. Üç seri modelle birlikte başarıyı kovalayan Mercedes her fiyat segmentinde ve kullanıcı tarafında var olmak niyetinde. Özellikle elektrikli otomobillerde bu niyet çok daha fazla artıyor. Aynı zamanda aracın ses konfigürasyonunda da özel çalışmalar mevcut.

Mercedes, AMG ses deneyimi adını verdiği bir teknoloji ile otomobile farklı bir mühendislik uygulamış. Bu mühendisliğin amacı çok daha verimli ve sağlıklı bir ses konforu ile müşterileri buluşturmak. Hoparlörden gelen seslerin sentezlenmiş bir şekilde iletileceği de söylentiler arasında. 2021 Mercedes-AMG EQS 63 özellikleri bu şekilde. EQS 580 4MATIC varyantı için de buraya tıklamanız mümkün.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,867
Son üye
FAZIL ŞAHİN
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst