Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Dacia Sandero Stepway Güvenlik Testi Sonuçları


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
Bu yazımızda sizlere 2021 Dacia Sandero Stepway Güvenlik Testi Sonuçları hakkında bilgiler vereceğiz. Şimdi Euro NCAP testinin sonuçları yazımızda yer almaktadır. Şimdi sözlerimizi uzatmadan nasıl sonuçlar çıktı? Bu sorunun cevabını öğrenelim.

2021 Dacia Sandero Stepway Euro NCAP Güvenlik Testi Sonuçları​

Giriş seviyesi araçların genellikle Euro NCAP testinin sonuçları makul derecede olduğunu az çok biliyoruz. Bu gün de bu teste 2021 Dacia Sandero Stepway modeli girdi. Şimdi ise sonuçları sizlerle paylaşacağız. Euro NCAP testinde tüm otomobiller yıldız alarak sonuçlara ulaşır.

Giriş seviyesi olan bu modelin testinin sonuçları ise hiç tatmin edici olmadı. Çünkü Stepway modeli Euro NCAP Güvenlik testinde sadece 2 yıldız alarak testi başarısız bir şekilde tamamladı. Şimdi test sonucunu sizlerle paylaşıyoruz.
2021 Dacia Sandero Stepway Güvenlik Testi Sonuçları
Şimdi ise bu testin yapılış aşamasını sizlere video olarak paylaşacağız. Paylaşmadan önce de genel değerlendirmeyi sizlere yapmak istedik. Derecelendirmede yetişkin yolcu puanının %70 seviyesinde olduğunu görüyoruz. Çocuk yolcu koruması %72 seviyesinde.

Yaya koruması %41 seviyesinde ve güvenlik yardımcısı teknolojiler de sadece %42 seviyesinde çıktı. Bizde genel bir değerlendirme yapacak olursak da bu sonuçlar 2021 model bir araç için gerçekten kötü bir sonuç olmuş. Yani Euro NCAP testinin de 2 yıldız alması ve bu testin başarısız olması 2021 model aracın çok kötü çıkmıştır.


Şimdi ise fiyat konusunu açacak olursak da şu an resmi rakamlarda 189 Bin TL olan bir fiyat etiketine sahiptir. Bu da 200 bin TL civarında olan bir araç için 2 yıldız baya az olmuş. En az bu fiyata sahip bir aracın 3-4 yıldız alması bekleniyordu.

Bu sonuçlar bizleri çok şaşırttı. Bu durumda bizde 2021 Dacia Sandero Stepway Güvenlik Testi Sonuçlarının en az 3 ya da 4 yıldız alması gerekiyordu. Bu modelin de daha fazla geliştirilmesi gerekiyor.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,837
Son üye
erdal ercan
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst