Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

Yerli Otomobil TOGG’un Yeni Logosu Resmen Tanıtıldı

ADMİN

Admin
Yönetici
Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) yerli otomobille ilgili son dakika gelişmeleri yaşandı. TOGG’un 2022 yılında üretimine başlanacak modellerinde kullanılacak yeni logosu basına tanıtıldı. Marka isminin ardından resmi logo da seçilmiş oldu.

TOGG yeni logosunun tanıtım açıklamasında, yeni logonun yaşamı kolaylaştıran mobilite çözümleri sayesinde teknolojiyi ve insanı bugünün ve yarının kesişim noktasında bir araya getiren bir şirket olduğuna vurgu yapıldı. Ulusal basında geniş yankı bulan haberle ilgili olarak TOGG CEO’su Gürcan Karakaş da önemli açıklamalar yaptı.

TOGG Yeni Logosu Büyük İlgi Gördü

TOGG Yeni Logosu Büyük İlgi Gördü
Fikri ve sınai mülkiyeti tamamen Türkiye’ye ait küresel bir marka ortaya çıkarmak hedefiyle yola çıkan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Yerli otomobilde yeni logo dönemi de büyük bir heyecanla karşılandı. İlk olarak 27 Aralık 2019 tarihinde ön gösterim araçlarını basınla buluşturan TOGG, o günden bu yana çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

TOGG ismini marka adı olarak kullanmaya karar veren şirket, şimdi de logo seçimini tamamladı ve basına tanıttı. Edinilen son bilgilere göre yerli ve global ajansların dahil olduğu bir sürecin ardından TOGG yeni logosunda karar verildi. Türkiye’de ve dünyada önemli markaların logolarını tasarlayan CGH ajansının tasarımı, en yüksek puanı alarak TOGG’un yeni logosu olmaya hak kazandı.

TOGG Logosu Ne Anlama Geliyor?

TOGG’un yeni logosunun tasarımında iki okun ortasındaki değerli bir taş şeklini oluşturacak şekilde kaynaştığı görülüyor. Bu iki ok, Doğu ve Batı’nın bir araya gelmesini simgeliyor. Logonun aynı zamanda TOGG’un yaşamı kolaylaştıran mobilite çözümleri sayesinde teknoloji temsil ettiği de belirtildi.

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, “Hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. Kasım 2018’den bu yana global ve profesyonel bir yaklaşımla ele aldığımız kullanıcı markası oluşturma sürecini tamamlamanın mutluluğu içindeyiz” ifadeleriyle yeni logonun tanıtımını yaptı..

Son düzenleme:

En çok görüntülenenler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,493
Kullanıcılar
10,455
Son üye
MusaRıdvan