Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

Togg’dan iddialı çıkış: Avrupa’nın en yeşili!

ADMİN

Admin
Yönetici
Türkiye’nin milli gururu olarak gösterilen projelerden biri olan yerli otomobil Togg, birçok alanda farklılığı ile liderliği ele almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Londra’da düzenlenen İngiltere- Türkiye Yeşil Finans Konferansı’na katılan Togg CEO’su Gürkan Karakaş, Togg’un Avrupa’nın en temizi olduğuna dair açıklamalarda bulunarak, firmanın iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

Yeşil Finans’ın En İyi Örnekleri Toplandı!

Geçtiğimiz günlerde 26.Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği COP26’da belirlenmiş olan hedeflere ulaşılabilmesi amacı ile yeşil finans ekosisteminin görüşüldüğü Yeşil Finans Konferansı düzenlendi. Konferansa hem kamudan hem de özel sektörden üst düzey temsilciler katılım sağladılar.

Milli gururumuz Togg’un CEO’sunun da katılım sağlamış olduğu Yeşil Finans Konferansı’nda, yalnızca sektörün en iyileri ele alındı. Bu noktada yerli otomobil Togg’un da konferansta ele alınan konu başlıklarından biri olması, otomobilin bir kez daha göğüsleri kabartmasını sağladı.

"Yalnızca Araçta Değil, Üretim Sürecinde de En Temizi!"

yalnizca-aracta-degil-uretim-surecinde-de-en-temizi.jpg
Yeşil Finans Konferansı’na katılım sağlayan Togg firmasının CEO’su Gürkan Karakaş, Togg’un ekosisteme yaptığı katkılardan bahsetti. Togg’un yalnızca nihai sonuçta değil, üretim sürecinde de sürdürülebilirliği dikkate aldığını belirten CEO Karakaş, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Togg, doğuştan sürdürülebilir ve yeşil bir marka olma özelliğine sahip.

Sadece aracın kullanımı esnasında sıfır emisyonlu olması ile değil, veriler çerçevesinde oluşturulmuş olan iş modelleri, firmanın geliştirmiş olduğu mobilite çözümleri, akıllı yaşam yenilikleri ve daha pek çok faktör çerçevesinde sürdürülebilirlik alanında fark yaratmaktadır. Çalışmalarımızın her biri önce uluslararası standartlara uygun olacak sonra da bu standartların ötesine geçecek şekilde yürütülmektedir.”

"Döngüsel Ekonomi Önemli!"

Konferans esnasında Togg’un ekosisteme olan katkılarının yalnızca araç sektörü kapsamında değil kullanıcı odaklı olarak da geliştirildiğini belirten CEO Gürkan Karakaş, Togg boyahanesinin 5 miligramdan az uçucu bileşene sahip olması sayesinde Avrupa’nın en temizi olarak değerlendirilebileceğini ifade etti.

Yaptığı açıklamalarda döngüsel ekonomiye de oldukça önem veren bir firma olduklarına dikkat çeken Gürkan Karakaş, bu çerçevede ürünlerin geri dönüşümüne ve ikincil ömür konu başlığı üzerinde hassasiyet ile çalışıldığını ifade etti.

Son düzenleme:

En çok görüntülenenler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,491
Kullanıcılar
10,440
Son üye
Mehmet esat karakaya